Yardım Mi 9t rezalet şarj performansı ve ekran süresi

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom 11.0.4
Telefon Modeli
Mi 9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bir haftalık cihaz. Burada verilen tavsiyelere göre ince ayarlarını da yaptım ama sonuç ortada. Yarım saatte %93 şarj kaldı. Cihazda ki yüklü olan yazılımın ekran resmini de aldım. Tavsiyesi olan var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-20-02-07-17-171_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-20-02-07-17-171_com.miui.securitycenter.jpg
    281,6 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2020-02-20-02-07-10-800_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-20-02-07-10-800_com.miui.securitycenter.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_2020-02-20-02-10-20-698_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-02-20-02-10-20-698_com.android.settings.jpg
    189 KB · Görüntüleme: 75

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
birkaç gün daha böyle giderse o zaman kötü. şuan anormal bi durum yok yeni cihaz için. android sistemi bazen böyle çok harcıyor ama kullandıkça genelde düşüyor.

Oyla:

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android sisteminin pil kullanım miktarı nedir?
Durum bu hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birkaç gün daha böyle giderse o zaman kötü. şuan anormal bi durum yok yeni cihaz için. android sistemi bazen böyle çok harcıyor ama kullandıkça genelde düşüyor.
Nefret ettim cihazdan. Şimdi servise versem daha beter ederler. Ya da sorun yok deyip geri gönderirler.

Benim düşmüyor hocam hep böyle :D bir haftada dört kere wipe data yaptım yine boş.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-20-02-14-20-566_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-20-02-14-20-566_com.miui.securitycenter.jpg
    154,4 KB · Görüntüleme: 61
Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Pil tasarrufunu açıp senkronizasyonu da açarak dener misiniz. Böyle yapınca arka plan gereksiz işlerini donduruyor

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Yuzde 7 sarj ile 32dk dan fazla kullanmissiniz. Kotu degil bence hatta iyi ama asil sarj yuzde 10-15 lere gelsin sonra bakin. Android sisteme falan takilmayin. Sarj bitmeye yakin ne kadar ekran suresi aldiginiza bakin

Oyla:

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Pil tasarrufunu açıp senkronizasyonu da açarak dener misiniz. Böyle yapınca arka plan gereksiz işlerini donduruyor
Hocam pil tasarrufu cihazı gereksiz bir yavaşlığa sokmaz mı? Normalde senkronizasyon açık kullanırdım cihazı ama bu şarjda kapatayım dedim bakalım ne kadar ekran süresi alacağım diye ve şu an 54 dakika ekran sürem var ve kalan şarj %89

Yuzde 7 sarj ile 32dk dan fazla kullanmissiniz. Kotu degil bence hatta iyi ama asil sarj yuzde 10-15 lere gelsin sonra bakin. Android sisteme falan takilmayin. Sarj bitmeye yakin ne kadar ekran suresi aldiginiza bakin
Hocam Son şarjda %19 şarjım kaldığında 6 saat 20 dakika ekran süresi almıştım ve 14 saat civarı bekleme süresi vardı. Burada paylaşılan ekran sürelerine göre çok kötü bence.

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Hocam pil tasarrufu cihazı gereksiz bir yavaşlığa sokmaz mı? Normalde senkronizasyon açık kullanırdım cihazı ama bu şarjda kapatayım dedim bakalım ne kadar ekran süresi alacağım diye ve şu an 54 dakika ekran sürem var ve kalan şarj %89

Hocam Son şarjda %19 şarjım kaldığında 6 saat 20 dakika ekran süresi almıştım ve 14 saat civarı bekleme süresi vardı. Burada paylaşılan ekran sürelerine göre çok kötü bence.
Yani 100 sarjda 8 saate yakin bir ekran suresi yapiyor ki bu iyi bir deger. Telefonu kullaniminiza, sebekenizin sinyal gucune ve gecislerine gore fark eder. Mesela evde wifi ile dusuk isikta video izlerseniz 10 saatten fazla sure alirsiniz. Cihazinizda problem yok kafaya takmayin keyfini cikarin.
Benim 9t pro bu aralar 6-7 saat ekran suresine dustu mesela. İs yerini degistirdim burada full cekmiyor. Ama problem degil hizli sarj var cunku

Oyla:

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Yani 100 sarjda 8 saate yakin bir ekran suresi yapiyor ki bu iyi bir deger. Telefonu kullaniminiza, sebekenizin sinyal gucune ve gecislerine gore fark eder. Mesela evde wifi ile dusuk isikta video izlerseniz 10 saatten fazla sure alirsiniz. Cihazinizda problem yok kafaya takmayin keyfini cikarin.
Benim 9t pro bu aralar 6-7 saat ekran suresine dustu mesela. İs yerini degistirdim burada full cekmiyor. Ama problem degil hizli sarj var cunku
Ne bileyim hocam. Burada diğer arkadaşlar 10 saat civarı ekran süresi paylaşıyor onlar adına seviniyorum ama kendi adıma derbeder oluyorum. İnşallah dediğiniz gibidir.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Durum bu hocam.

Nefret ettim cihazdan. Şimdi servise versem daha beter ederler. Ya da sorun yok deyip geri gönderirler.

Benim düşmüyor hocam hep böyle :D bir haftada dört kere wipe data yaptım yine boş.
Sıfırlama yapmayın. 1 hafta felan kullanın öyle wıpe yaparsınız. Bende suan EU rom var ıkı gun önce aynı şekilde %10 sıstem sarj yedı sonra düzeldi. Su haliyle sizin durumda cok kotu degil. Telefonunuz full çekmiyor zaten bı tık daha iyileşme olsa normale dönmüş olur onun ıcınde bı kac gun kullanmak gerek.

Oyla:
Üst Alt