Yardım Mi 9t pro şarj sorunu

skilacci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hürkan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.4 stabil eu
Telefon Modeli
Mi 9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Mi 9t pro telefonumu şarja takınca telefon donuyor, dokunmatik algılamıyor. Bazen şarjı takınca kendini kapatıp tekrar açıyor. Bazen de normal şekilde sorunsuz şarj oluyor. Bunun sebebi donanımsal bir problem olabilir mi? 2 ayrı şarj aletinde deneme yaptım aynı problem yaşandı.

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
kullandığınız adaptör'ler orijinal mi bu çok önemli örnek vericek olursam mi 9 kullanıyorum kutudan çıkan 18w adaptör ile hiç bi sıkıntı yokken hb üzerinden aldığım 33w'lık adaptör cihazın kasmasına bazen dediğiniz gibi bi anda ekran kilitlenmesine vs sebeb oluyordu sonra farkettikki ürün orijinal değil sizde'de aynı durum olabilir

Oyla:

skilacci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hürkan
Cihazım
mi 9t pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullandığınız adaptör'ler orijinal mi bu çok önemli örnek vericek olursam mi 9 kullanıyorum kutudan çıkan 18w adaptör ile hiç bi sıkıntı yokken hb üzerinden aldığım 33w'lık adaptör cihazın kasmasına bazen dediğiniz gibi bi anda ekran kilitlenmesine vs sebeb oluyordu sonra farkettikki ürün orijinal değil sizde'de aynı durum olabilir
Öncelikle bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Kutudan çıkan adaptör, daha önce hiç bir sorun yaşatmıyordu. Son 3-4 gündür bu problemi yaşamaya başladım.

Oyla:
Üst Alt