Yardım Mi 9T Pro Root Kaldırma

Furkeann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.6.0
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar. Telefona kopya IMEI mesajı gelmişti bugün IMEI numarasını değiştirdiler aldığım yerde. Telefonda Magisk var ve root var bu rootu telefon sıfırlanmadan yani fabrika ayarlarına dönmeden kaldırma şansım var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Fabrika stok rom kullanıyorsanız ve rootu kaldırırsanız twrp silinir, yanlışlıkla/unutarak da cihazı fabrika ayarlarına alırsanız twrp olmadığı için imei silinebilir.
Yine de ben unutmam kalksın root diyorsanız tavsiyem öncelikle EFS (imei) yedeği alıp telefon harici 3-5 yerde yedekleyin. Daha sonra mevcut romu twrp üzerinden direk yükleyin root kalkar veya linkte verdiğim bağlantıdan sizde bulunan root sürümünün uninstaller sürümünü yükleyerek de kaldırabilirsiniz..
Furkeann,

Oyla:

Furkeann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fabrika stok rom kullanıyorsanız ve rootu kaldırırsanız twrp silinir, yanlışlıkla/unutarak da cihazı fabrika ayarlarına alırsanız twrp olmadığı için imei silinebilir.
Yine de ben unutmam kalksın root diyorsanız tavsiyem öncelikle EFS (imei) yedeği alıp telefon harici 3-5 yerde yedekleyin. Daha sonra mevcut romu twrp üzerinden direk yükleyin root kalkar veya linkte verdiğim bağlantıdan sizde bulunan root sürümünün uninstaller sürümünü yükleyerek de kaldırabilirsiniz..
Furkeann,

Hocam kusura bakmayın biraz bilgisizim ve garanti iş olsun istiyorum. 12.0.5.0 fastboot global rom yüklüydü telefonumda geçenlerde güncelleme geldi ve 12.0.6.0'a güncelledim. Telefonu satın aldığımdaki rom değil fastboot olarak kendim atmıştım. Magisk hakkında pek bilgim olmadığı için aşağıya ekran görüntüsü bırakıyorum tam olarak ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-30-18-30-32-741_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2021-06-30-18-30-32-741_com.topjohnwu.magisk.jpg
    392,5 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Furkeann, Yine istediğiniz fastboot romu mi-flash ile BL kilit kapatmadan yükleyin tertemiz kurulum yapın root da kalkmış olur aklınızda da en ufak bir şüphe kalmamış olur...

Oyla:

Furkeann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Furkeann, Yine istediğiniz fastboot romu mi-flash ile BL kilit kapatmadan yükleyin tertemiz kurulum yapın root da kalkmış olur aklınızda da en ufak bir şüphe kalmamış olur...

Anladım hocam o şekilde cihaz fabrika ayarlarına dönüyor yanlış bilmiyorsam. Cihazı sıfırlamadan kaldırmamızın bir yolu yok mudur ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Furkeann, Üstte verdiğim magisk linkinden sizdeki sürümün uninstaller zip dosyasını twrp/install kısmından yükleyin root kalkar...

Verilen linkleri okuyun lütfen..

Oyla:

Furkeann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Furkeann, Üstte verdiğim magisk linkinden sizdeki sürümün uninstaller zip dosyasını twrp/install kısmından yükleyin root kalkar...

Verilen linkleri okuyun lütfen..
Hocam çok özür dilerim bilmediğim için sizin gibi bilgili birini bulunca detaylı soruyorum kusura bakmayın yordum sizi. Son bir şey sormak istiyorum size aşağıya ekran görüntüsü bırakacağım şu an bu cihazda herhangi bir işlem yapmadan güncelle dersem normal bir şekilde güncelleme yaparak telefonu kullanmaya devam edebilir miyim ilerleyen zamanlarda da ? Fazla yordum sizi kusura bakmayın.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-30-18-42-51-164_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-06-30-18-42-51-164_com.android.updater.jpg
    249,5 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Furkeann, 12.5 güncellemesi olduğu için ve fastboot romuda çıktığı için TAVSİYEM sıfırdan kurulum yapmanız yönünde olur.

Şu an güncelleme yaparsanız da normal bir şekilde güncelleme olur ama tavsiyeme uyun derim...

Oyla:

Furkeann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
6
Furkeann, 12.5 güncellemesi olduğu için ve fastboot romuda çıktığı için TAVSİYEM sıfırdan kurulum yapmanız yönünde olur.

Şu an güncelleme yaparsanız da normal bir şekilde güncelleme olur ama tavsiyeme uyun derim...

Yardımlarınız ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim hocam iyi akşamlar

Oyla:
Üst Alt