Soru Mi 9T Pro ROM Önerisi

getomi6701

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
İkinci el 2.800 TL'ye 9T Pro aldım, düzgün kullanabileceğim ROM arıyorum çünkü ilk aldığım zamanki ROM bluetooth bile açmıyodu. MIUI 12.5 sürümüydü yanlış hatırlamıyorsam ve forumdaki kişilerin mesajları ile MIUI 12 miuimix yükledim fakat onda da gördüğüm kadarıyla çok fazla hata var. YouTube premium konusunda özellikle.

Şimdi de aklımda MIUI 11 miuimix kurmak var ama hangisi daha iyidir, hangisi daha performanslıdır bilemiyorum. Bu yüzden ROM tavsiyelerinizi beklerim.

f0re1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
18
Uzun zamandır crdroid a14 kullanıyorum tavsiye ederim performans ve batarya dostu bi romdur. Evo x de olabilir ama benim telefonda cok fazla batarya ısınması oluyordu o romda.

getomi6701

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun zamandır crdroid a14 kullanıyorum tavsiye ederim performans ve batarya dostu bi romdur. Evo x de olabilir ama benim telefonda cok fazla batarya ısınması oluyordu o romda.
MIUI daha iyi olmaz mı? Önceki cihazlarımdan beridir AOSPler korkutucu geliyor.

Rıdvan423

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi6
Konular
49
MIUI daha iyi olmaz mı? Önceki cihazlarımdan beridir AOSPler korkutucu geliyor.
Benim eşimin telefonu mı 9t pro idi. Yaklaşık bir ay önce 1 ay kadar kullandım. Sürekli hyperos tabanlı rom aradım. Kurduğum tüm hyperos tabanlı romlar çok kasıyordu. Sonra crdroid kurdum gayet stabil çalıştı. Açık söylemek gerekirse güncel rom kullanmak istiyorsan ve stabil olsun istiyorsan aosp tabanlı romdan başkası yalan

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

getomi6701

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Benim eşimin telefonu mı 9t pro idi. Yaklaşık bir ay önce 1 ay kadar kullandım. Sürekli hyperos tabanlı rom aradım. Kurduğum tüm hyperos tabanlı romlar çok kasıyordu. Sonra crdroid kurdum gayet stabil çalıştı. Açık söylemek gerekirse güncel rom kullanmak istiyorsan ve stabil olsun istiyorsan aosp tabanlı romdan başkası yalan

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
X6 pro ile göndermişsiniz mesajı sanırım benim ana telefonum o fakat nasıl oluyor bilmiyorum belki alanı dolu diyedir. Mi 9T Pro UFS 4.0 ve 8300 işlemciye fark atıyor resmen her konuda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIUI olarak önerebileceğiniz var mıdır bir de?

f0re1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
18
X6 pro ile göndermişsiniz mesajı sanırım benim ana telefonum o fakat nasıl oluyor bilmiyorum belki alanı dolu diyedir. Mi 9T Pro UFS 4.0 ve 8300 işlemciye fark atıyor resmen her konuda.

MIUI olarak önerebileceğiniz var mıdır bir de?
Güncel miui portlanmiyor artık cihaza olanlarda stabil değil sorunlar oluşuyor şuan en iyisi aosp ve güncellemeler alıyorlar. Android 15e gecmeye basladilar bile beta olarak yeni sürümler gelmeye devam ediyor. Tavsiyem aosp kullanman yönünde olur

Tüm güncel romların yayınlandığı telegram kanalı göz atarsanız kendinize göre bi rom bulabilirsiniz.

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Hocam uzun suredir mi9tde xiaomi-miui.gr miui 11 custom rom kullaniyorum. Farkli custom romlarda kullandim miui 11 olarak bu romdan memnunum. Mi9tpro icinde bakip bi deneyin derim.

getomi6701

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Hocam uzun suredir mi9tde xiaomi-miui.gr miui 11 custom rom kullaniyorum. Farkli custom romlarda kullandim miui 11 olarak bu romdan memnunum. Mi9tpro icinde bakip bi deneyin derim.
9T Proya var mı? Crdroid kurdum ama sürekli kamera hatası falan veriyor, hızı baya iyi fakat sırf kamera hatasından ötürü memnun kalmadım.

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
9T Proya var mı? Crdroid kurdum ama sürekli kamera hatası falan veriyor, hızı baya iyi fakat sırf kamera hatasından ötürü memnun kalmadım.
Hocam miui 11 yok. Miui 12 var.

Üst Alt