Yardım Mi 9T Pro MUİ 11.2 Xiaomi Eu Beta Rom

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIU 11.2 Xiaomi Eu BETA
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar cihazımda bi kaç sorun vardı aldığım kişiye yolladım cihazın içine MIU 11.2 by Xiaomi.eu 20.1.9 Beta versiyonu adında rom atılmış güncellemeside var. Fakat cihaz açılırken Redmi diye açılıyor telefon modelinde K20 Pro yazıyor. K20 Pro ile aynı cihaz olduğunu biliyorum fakat buna neden bu rom atılmış onu çözemedim yazılımcı arkadaş bunu uygun görmüştür dendi. Şimdi bu rom atıldı K20 proda band20 desteği yok bu cihazımda band20 desteği kaybolmuşmu oluyor 2 yada 3 diş çekiyor şebeke. Bu romu aranızda kullanan varmı nasıl sizce batarya oyun performansı kullanış açısından vs. Değerli yorumlarinizi bekliyorum..

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Arkadaşlar cihazımda bi kaç sorun vardı aldığım kişiye yolladım cihazın içine MIU 11.2 by Xiaomi.eu 20.1.9 Beta versiyonu adında rom atılmış güncellemeside var. Fakat cihaz açılırken Redmi diye açılıyor telefon modelinde K20 Pro yazıyor. K20 Pro ile aynı cihaz olduğunu biliyorum fakat buna neden bu rom atılmış onu çözemedim yazılımcı arkadaş bunu uygun görmüştür dendi. Şimdi bu rom atıldı K20 proda band20 desteği yok bu cihazımda band20 desteği kaybolmuşmu oluyor 2 yada 3 diş çekiyor şebeke. Bu romu aranızda kullanan varmı nasıl sizce batarya oyun performansı kullanış açısından vs. Değerli yorumlarinizi bekliyorum..
Hocam rom ile band 20 nin alakası yok IMEI ile alakalı

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Anladım hocam o zaman cihazım K20 pro romunumu kullanıyor. Kullandığım rom MiRooM diyemi geçiyor ?
Xiaomi.eu rom atılmış cihazınıza bide mi9t pro ile k20 pro aynı cihazdır Türkiye'de mi9t pro Hindistan da redmi k20 pro diye geçiyor biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuyu da inceleyebilirsiniz hocam
Redmi yazısından şikayetçi iseniz

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt