Yardım Mi 9T Pro Kendi Kendine Basıyor

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIU 11.2 Xiaomi Eu BETA
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar cihazım mi 9t Pro şuanda eu rom atılarak K20 proya çevrildi. Benim sorunum cihazı aldığımdan beri şu şekilde mesela kulaklık taktigimda bı süre geçtikten sonra cihaz kendi kendine Google asistana giriyor sesi açıp kapatıyor bunu oyundaykende yapıyor acaba bunu kulaklıktan dolayimi yapıyor yoksa telefondamı bir sıkıntı var. Ben hiç bir işlem yapmadığım taktirde bunları yapiyor. Özelden videolarında yollayabilirim yardımcı olucak varsa bana. Ayrıca şebeke sorunuda yaşıyorum 2 diş çekiyor 4G+da bazı yerlerde de 3 4 oluyor bu sorundanda müzdaripim

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
sim 2 nin sim 1 den daha düşük sinyal alabileceğini okumuştum bir yerlerde ne kadar doğrudur bilmiyorum. çekim gücü ile ilgili kartı sim 1 e takıp denemenizi tavsiye ederim. onun dışında aynı cihaza sahibim dediğiniz konularda sorun yaşamadım kulaklık takılıyken. eu rom atmanızın sebebi neydi? güncel yüklü gelen türkçe dil uyumlu rom zaten miui 11 güncellemesi aldı. farklı bir sebeple mi rom değiştirdiniz acaba?

Oyla:

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sim 2 nin sim 1 den daha düşük sinyal alabileceğini okumuştum bir yerlerde ne kadar doğrudur bilmiyorum. çekim gücü ile ilgili kartı sim 1 e takıp denemenizi tavsiye ederim. onun dışında aynı cihaza sahibim dediğiniz konularda sorun yaşamadım kulaklık takılıyken. eu rom atmanızın sebebi neydi? güncel yüklü gelen türkçe dil uyumlu rom zaten miui 11 güncellemesi aldı. farklı bir sebeple mi rom değiştirdiniz acaba?

Bu sorunlardan dolayı değiştirdik fakat sorun hala aynı

Oyla:
Üst Alt