Yardım Mi 9T Pro/K20 Pro telefonda bir süre sonra çekimin gitmesi

perfectgirl960

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dila
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
2
Merhaba,
Imei atılan telefonda (atılan imei'den eminsek ve sorgulamada atılan imei görünüyorsa)bir süre sonra neden çekim gider?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei işleminden hemen sonra şebeke sorunu oluşması imei işleminin hatalı yapıldığını gösterir. IMEI nin kayıtlı olması ya da marka model buna etken değildir. Ama işleminden sonra değil de bir süre sonra sorun oluştuysa donanımsal arızayı da işaret eder.

perfectgirl960

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dila
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü ürünü düne kadar ben kullanıyordum, yeni telefon aldım kendime ve bunu anneme vereceğim. Xiaomi IMEI tools v. 1.2 'de QCN dosyasını QFIL ile değilde QPT is restore yaptım. Birde dikkatmi çeken şu var. Attığım imei sim2 kısmında görünüyor ama ondan sonra /00 eki var normalde bu olmaması gerekiyor sanırım. Diğer bir sorunda telefonun kendi qcn si ile yapamadım Xiaomi Tools sitesindeki mi9t pro/k20 qcnsi üstünden işlem yapmaya çalıştım. Romu mu değiştirsem acaba birde öylemi sil baştan denesem?

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
aynı sorunu telefonu ilk aldığımda işi bilmez birinin imei atmasıyla yaşamıştım. telefon çekiyor görünüyor ama arada arayanlara telefon kapalı diye bildirim gidiyordu. sonra işin ehli bir hocamıza tekrar işlem yaptırdım bir dahada böyle bir sorun yaşamadım.

Üst Alt