- Adım
- Serdar
- Cihazım
- Xiaomi mi mix 3
- Konular
- 26
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- eu Beta
- Telefon Modeli
- xiaomi mi mix 3
- Bootloader Kilidi
- Açık
merhana arkadaşlar yıllardır pasaport kayıtlı mix 3 kullanıyorum eşime 2. el redmi k20 pro almaya karar verdim yakın çevremde temiz güzel uygun bir cihaz buldum malum artık xiaomi cihazların pasaport kayıtlı olanını bulmak çok zor.. alacağım kişi 3 aydır kullanıyormuş ve satın aldığı telefoncu format atarsan imei silinir demiş. kafamı karıştıran birkaç sıkıntı var.
tvrpden cihazı sıfırlayıp yeni rom yada taze rom kurduğumda gerçekten imei gider mi?
imeisini bir yere not alsam imei gittiği zaman sadece elimde yazılı olan imei yi tekrar cihaza repair yapabilirmiyim? yoksa imei yedek dosyası gibi bir dosya mı oluyor?
imei kayıt işi başıma ne gibi sorunlar çıkartır?
samsung s3 mini imeisi atılmış. iyimidir?
imei atılmış cihazlarda çekim ve 4g sorunu yaşanuıyor diye duyumlar aldım, alacağım cihazın böyle sorunlar çıkartıp çıkartmayacağını nasıl test edebilirim?
cihazı alırken ne gibi testler yapmam gerekir?
bir kaç saat içinde gidip cihaza bakacağım beğenirsem alıcam.. konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
tvrpden cihazı sıfırlayıp yeni rom yada taze rom kurduğumda gerçekten imei gider mi?
imeisini bir yere not alsam imei gittiği zaman sadece elimde yazılı olan imei yi tekrar cihaza repair yapabilirmiyim? yoksa imei yedek dosyası gibi bir dosya mı oluyor?
imei kayıt işi başıma ne gibi sorunlar çıkartır?
samsung s3 mini imeisi atılmış. iyimidir?
imei atılmış cihazlarda çekim ve 4g sorunu yaşanuıyor diye duyumlar aldım, alacağım cihazın böyle sorunlar çıkartıp çıkartmayacağını nasıl test edebilirim?
cihazı alırken ne gibi testler yapmam gerekir?
bir kaç saat içinde gidip cihaza bakacağım beğenirsem alıcam.. konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Son düzenleme: