diğerlerini seçsek ne değişiyor ve kameradan galeri atma problemi var mıBunu indirin hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
11.4 olan var mesela hocam o neden değil de buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
diğerlerini seçsek ne değişiyor ve kameradan galeri atma problemi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11.4 olan var mesela hocam o neden değil de bu
farkları nelerdir bunların ?En güncel olanı kuracaksanız. AOSP rom kuruyorsunuz kameradan galeri atma problemi filan olmaz.
farkları nelerdir bunların ?
hocam çok basit sordum vendor linkindeki linkler miui sürüm linkleri de yazıyor onlar arasındaki farklar nelerdir. 11.2 olanı önermişsiniz 11.4 olan da var 11.4 ü yüklersem ne farklılık olacakSoru - Custom Rom'da MIUI ve AOSP farkları nedir?
Custom rom'a geçmeye karar verdim.(ilk kez kullanıcam) MIUI ve AOSP tabanlı custom romlar var.. farklılıkları nedir?? Eu beta, Masik, Mi Room ve Pixel arasında hangisini önerirsiniz? Kullanan arkadaşlardan artı ve eksilerini rica edebilir miyim? Saygılar..forum.miuiturkiye.net
hocam çok basit sordum vendor linkindeki linkler miui sürüm linkleri de yazıyor onlar arasındaki farklar nelerdir. 11.2 olanı önermişsiniz 11.4 olan da var 11.4 ü yüklersem ne farklılık olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stoya hocam bakar mısınz ?
bu tarz şekilde forumun en aktif üyeyiyseniz vay halimize. bilginiz yoksa bilmiyorum diyip geçin.Hocam kurmak en güncel vendoru kurun işte ne yapacanız diğerinin ne olduğunu neyi öneriyorsalar onu kuracaksanız.
Ne yapacağı üyeyi ilgilendirir. İlla bilgi vermek zorunda değilsiniz. Bilmiyorsanız ya da yazmak istemiyor, uğraşmak istemiyorsanız yazmazsınız olur biter. Kimse size neden yazmıyorsunuz diye tepki veremez. Bu tip mesajlar doğal olarak tepki çekmekte ve ihbar edilmektedir.Hocam kurmak en güncel vendoru kurun işte ne yapacanız diğerinin ne olduğunu neyi öneriyorsalar onu kuracaksanız.