Yardım Mi 9t Pro işlemci kullanımı ve ısınma

Ufukcan34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi mi9t Pro
Meslek
Laborant / Barista
Konular
7
Herkese sağlıklı günler. Arkadaşlar pubg oynarken başta çok akıcı oyun daha sonra 5 dk sonra kasılmalar başlıyor , ısınıyor ve dokunmatik hassasiyeti azalıyor . Dün twrp ile format attım ama değişen bişey olmadı.Cpu monitör programını yükledim , işlemci kullanımı %30 aniden 70 e çıkıyor sonra tekrar düşüyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Bildiğim kadarıyla 9t pro'da dokunmatik ile ilgili sıkıntılar var servislik bir durum bence. Isınma,kasma olayına gelecek olursak rom değiştirmenizi öneririm.

Oyla:

Ufukcan34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi mi9t Pro
Meslek
Laborant / Barista
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla 9t pro'da dokunmatik ile ilgili sıkıntılar var servislik bir durum bence. Isınma,kasma olayına gelecek olursak rom değiştirmenizi öneririm.
Hangi rom önerirsiniz acaba ? Özellikle oyunlarda performansın stabil kalmasını istiyorum , yani nasıl başladıysa öyle devam etmesi benim için önemli . Isınma ve kasma sorunu beni xiaomiden epey soğuttu.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hangi rom önerirsiniz acaba ? Özellikle oyunlarda performansın stabil kalmasını istiyorum , yani nasıl başladıysa öyle devam etmesi benim için önemli . Isınma ve kasma sorunu beni xiaomiden epey soğuttu.
Ben eu beta rom kullanıyorum. 2 yıldır Mix2 kullanıyorum bugüne kadar kasma,donma söz konusu olmadı. Cihazdaki romla alakalı olabilir. Eu beta normal bir kullanıcı için gayet iyi tercih edebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt