Çözüldü Mi 9t Pro hakkında sorularım var

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Arkadaşlar bugün mi 9t pro aldık abime 2600TL ye. Şimdi aldığımız adam bootloader kilidini açmış, malum işlem yapılmamış biz yapacağız.
Twrp ve root kurmam gerekiyor.
1) Twrp ve root kuracağım en güncel sürümü nereden edinebilirim? Oto twrp aracı ile kursam sorun yaşar mıyım? Ve malum işlemi yapacağım için uyumsuzluk olur mu?
2)Magisk 20.4 zipi direkt twrpden flaşlasam sorun yaşar mıyım MIUI 12 son sürüm telefon.
3) Ve son olarak Widevine l1 sertifikasını bozmamak için ne yapmamalıyım. Teşekkürler:)

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Hayırlı olsun. :)
En kısa zaman da cevaplar gelecektir. Güzel günlerde kullanın.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Arkadaşlar bugün mi 9t pro aldık abime 2600TL ye. Şimdi aldığımız adam bootloader kilidini açmış, malum işlem yapılmamış biz yapacağız.
Twrp ve root kurmam gerekiyor.
1) Twrp ve root kuracağım en güncel sürümü nereden edinebilirim? Oto twrp aracı ile kursam sorun yaşar mıyım? Ve malum işlemi yapacağım için uyumsuzluk olur mu?
2)Magisk 20.4 zipi direkt twrpden flaşlasam sorun yaşar mıyım MIUI 12 son sürüm telefon.
3) Ve son olarak Widevine l1 sertifikasını bozmamak için ne yapmamalıyım. Teşekkürler:)

1- Tavsiye olarak orangefox 11 yükleyebilirsin...

2- 20.4 root olmazsa Magisk 19.3 veya 20.3 ü deneyebilirsin...

3- Widevine sertifikasını PERSİST (sensör arızası nedeniyle) yüklemez isen bozulmaz.

İMEİ işlemi rom,root atma olayına benzemez, işi bilen birisine yaptırmanızı öneririm...

Son düzenleme:
Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
evet stoya hocanında dediği gibi 9t pro şebeke konusunda çok hassas bir cihaz. IMEI repair düzeltme işlemi yaptığımız cihazların başında geliyor. kendi dosyalarıyla kayıt yapılması şart yoksa kesinlikle şebeke sorunları yaşarsınız. bencede işi bilen birisine yaptırın..

Oyla:
Üst Alt