Yardım mi 9t pro Ekran kapandıktan sonra geri açılmıyor.

pont

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alican
Cihazım
mi 9t pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.4kararlı
Telefon Modeli
M1903f11G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefon ekranı kapanınca geri açmaya çalıştığımda kendini yeniden başlatıyor bazen geri başladığı halde ekranı çok geç açıyor. Örnek vericek olursam telefon görüşmesi yaparken ekran kapandı diyelim geri açılmıyor yada ekranı kendim kapattım diyelim gene 10dk sonra falan açılıyor yada kendini yeniden başlatıyor. ekran açıkken problem yok sabaha kadar oyun oyna film izle problemi yok. Problem yazılımsal ise tekrar imei repair yapıcam. değil ise telefoncuya bırakıcam . fikri olan yada aynı sorunu yaşayan var mı ?

Sasani67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mı 9 lite
Konular
2
Telefon ekranı kapanınca geri açmaya çalıştığımda kendini yeniden başlatıyor bazen geri başladığı halde ekranı çok geç açıyor. Örnek vericek olursam telefon görüşmesi yaparken ekran kapandı diyelim geri açılmıyor yada ekranı kendim kapattım diyelim gene 10dk sonra falan açılıyor yada kendini yeniden başlatıyor. ekran açıkken problem yok sabaha kadar oyun oyna film izle problemi yok. Problem yazılımsal ise tekrar imei repair yapıcam. değil ise telefoncuya bırakıcam . fikri olan yada aynı sorunu yaşayan var myazi

Telefon ekranı kapanınca geri açmaya çalıştığımda kendini yeniden başlatıyor bazen geri başladığı halde ekranı çok geç açıyor. Örnek vericek olursam telefon görüşmesi yaparken ekran kapandı diyelim geri açılmıyor yada ekranı kendim kapattım diyelim gene 10dk sonra falan açılıyor yada kendini yeniden başlatıyor. ekran açıkken problem yok sabaha kadar oyun oyna film izle problemi yok. Problem yazılımsal ise tekrar imei repair yapıcam. değil ise telefoncuya bırakıcam . fikri olan yada aynı sorunu yaşayan var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımsal bir sorun a benziyor

Oyla:

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
Orjinal Rommu Başka Rommu Attınız.

Oyla:

pont

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alican
Cihazım
mi 9t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefoncu yapmıştı işlemleri magisk yüklü ben tam bilmiyorum. ama yapabilirim yazılımsal sorun ise

Oyla:
Üst Alt