Yardım Mi 9T pro arama ve rehber kişi bulma problemi

Omrgltkn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.3
Telefon Modeli
Mi 9 t pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, mi 9 t pro kullanıcısıyım, bir yıldır kullanıyorum cihazı. İki gündür bir problem var cözemedim. Birini aramak icin, aramalar kısmına girip, cikan numerik klavye de, kisinin adının harlerinin olduğu numaralara basinca isimler gelir ya, örneğin esat isminde birini arayacaksaniz , 3-7 ve 2 ye bastığınızda bu harfler ve benzerlerini iceren isimler gelmesi lazim , ama 2 gundur olmuyor. Hicbir ayar değiştir medim yada kisitlamadim... Bu problemi yasayan var mı, varsa ne yapmalı yardimci olurmusunuz

gokhan1211

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gokhan
Cihazım
samsung
Konular
3
Merhaba, mi 9 t pro kullanıcısıyım, bir yıldır kullanıyorum cihazı. İki gündür bir problem var cözemedim. Birini aramak icin, aramalar kısmına girip, cikan numerik klavye de, kisinin adının harlerinin olduğu numaralara basinca isimler gelir ya, örneğin esat isminde birini arayacaksaniz , 3-7 ve 2 ye bastığınızda bu harfler ve benzerlerini iceren isimler gelmesi lazim , ama 2 gundur olmuyor. Hicbir ayar değiştir medim yada kisitlamadim... Bu problemi yasayan var mı, varsa ne yapmalı yardimci olurmusunuz
2 gündür aynı sorun bende de mevcut çözemedim.

Oyla:

gokhan1211

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gokhan
Cihazım
samsung
Konular
3
sanırım sorun ad aramasında soy ada göre ararsam buluyor acaba çözen oldumu