Yardım Mi 9T Pro Airdots Sorunu! *Yardım*

Apoly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
MI 9T Pro
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
27
Merhaba sevgili mi kullanıcıları;
Başıma gelen bir sorundan ötürü sizden yardım bekliyorum, her neyse lafı hiç uzatmadan konuya gireyim;

Dün yeni cihazım K20 Pro için, Redmi Airdots aldım. Kulaklığı bağladığım gibi sorunla karşılaştım...
Sorun şu ki, Müzik dinlerken ara ara kesilmeler oluyor, bazen biri kesilip diğeri çalmaya devam ediyor. Kesinti 5,6 Saniye sürüyor. Kesinti bittikten sonra müzik bir tık hızlanıyor. Sonra normale dönüyor. Uzun süre düzeliyor gibi oluyor, kulaklığın düğmesinden pause play yapınca tekrar aynı şeyi yaşıyorum. Araştırma yaptım çoğunluk bu sorunu yaşıyor ama tam bir çözüm yok. Buralara kadar okuyup yardımcı olana çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba sevgili mi kullanıcıları;
Ba gelen bir sorundan ötürü sizden yardım bekliyorum, her neyse lafı iç uzatmadan konuya gireyim;

Dün yeni cihazım K20 Pro için, Redmi Airdots aldım. Kulaklığı bağladığım gibi sorunla karşılaştım...
Sorun şu ki, Müzik dinlerken ara ara kesilmeler oluyor, bazen biri kesilip diğeri çalmaya devam ediyor. Kesinti 5,6 Saniye sürüyor. Kesinti bittikten sonra müzik bir tık hızlanıyor. Sonra normale dönüyor. Uzun süre düzeliyor gibi oluyor, kulaklığın düğmesinden pause play yapınca tekrar aynı şeyi yaşıyorum. Araştırma yaptım çoğunluk bu sorunu yaşıyor ama tam bir çözüm yok. Buralara kadar okuyup yardımcı olana çok teşekkür ederim.

Merhaba, mi 6, mi a2 ve İphone 6s plusta test ettim. hiç birindede bahsettiğiniz sorunu yaşamadım. Hatta çokta verimli çalışıyor. Sanırım cihazınıza ait yada modeline ait bir sorun olabilir. Güncelleme ile çözeceklerdir hocam

Oyla:

Apoly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
MI 9T Pro
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, mi 6, mi a2 ve İphone 6s plusta test ettim. hiç birindede bahsettiğiniz sorunu yaşamadım. Hatta çokta verimli çalışıyor. Sanırım cihazınıza ait yada modeline ait bir sorun olabilir. Güncelleme ile çözeceklerdir hocam
Cihazı güncelleyemiyorun miu 11 var ama üşeniyorum yurtdışı aldım yarı fiyatına garantisiz güncelleme ne yapar bilmiyorum

Oyla:

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Hiç bluetooth ile araç bağlayıp müzik dinlediniz mi bir ara öyle bir sorun olmuştu. mi 8 için sorununuz ona benzer

Oyla:

Apoly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
MI 9T Pro
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bluetooth ile araç bağlayıp müzik dinlediniz mi bir ara öyle bir sorun olmuştu. mi 8 için sorununuz ona benzer
Cihazım iki günlük kulaklıkta dün geldi, yani hayır dinlemedim. Açıklayabilir misin? Çözümü var mı?

Oyla:

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Hangi rom var cihazda

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

emre4215

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
K20 PRO
Konular
8
Aynı sorun bende de mevcut K20 Pro ve Airdots sorunu can sıkıyor. Wifi açık iken yapıyor sürekli kesilmeyi , mobil veride kullanırken çok az sol kulaktan kesinti yapıyor . Aynı telefon ve kulaklık kardeşimde de var ve aynı sorunu o da yaşıyor ama o wifi de iken benim ki kadar sorun yaşamadığını söylüyor. Wifi de dinlenilmeyecek düzeyde kesinti var , bazen sadece sağdan geliyor 15-20 sn kadar sonra ikisi normal çalışıyor 10 sn sonra tekrarlıyor . Wifi de kullanmamaya dikkat ediyorum. Ama bir çözüm bulamadım , geliştirici seçeneklerinden ayarları denedim ama olmadı.

Oyla:
Üst Alt