- Adım
- room indirmi
- Cihazım
- mi 9 t pro
- Konular
- 1
mi 9t pro 11 android twrp magisk manager root atma magisk dosyalar gozukmuyor
Dosyalar görünmüyor derken hangi dosyaları kast ediyorsunuz?mi 9t pro 11 android twrp magisk manager root atma magisk dosyalar gozukmuyor
root atmak istiyorum twrp modunu yukluyorum ama dowland magisk gozukmuyor nasil rootlaya bilirim yardimci olursaniz cok sevinirim mi 9 t pro android 11 mi surum 12.5.2.0Dosyalar görünmüyor derken hangi dosyaları kast ediyorsunuz?
Magisk' i o şekilde yükleyemezsiniz önce, magisk 23.zip dosyasını indir, twrp moduna geç ve oradan indirdiğin zipi yükle. İşlem bu kadarroot atmak istiyorum twrp modunu yukluyorum ama dowland magisk gozukmuyor nasil rootlaya bilirim yardimci olursaniz cok sevinirim mi 9 t pro android 11 mi surum 12.5.2.0
HDVCAN, Birincisi, yukarıdaki arkadaş senin anlattığın şekilde bir açıklama yazmamış, biz müneccim değiliz sorunları tahmin edelim de ona göre çözüm üretelim. Download klasörü görünmüyor yazmamış, magisk görünmüyor yazmış, bende magisk yükleme işlemini anlatmışım. İkincisi aradan 3 aya yakın zaman geçmiş, bu kadar zaman boyunca yazdığım cevaba karşılık bir şey yazılmamış. Forum içinde magisk yükleme, twrp yükleme ile ilgili bir çok konu ve başlık var. Yönetici hocalarım ve ben ve yüzlerce forum arkadaşımız emek vermiş konu açmış, sizde biraz zahmet olacak ama konuları okuyun yada yukarıdaki arama butonumuzu kullanın olur mu. Aşağıdaki konu istediğiniz tüm sorularınıza cevap bulacağınız yer.adam diyorki trwp yükledim installere girdim ordan sd kartı seçtim ama download klasörü yada ana klasör görünmüyor o yuzden de indirdiğim magic zip i bulamıyorum diyor yani bu kadar basit dediğin şeyi çözrmisin sana zahmet yada baştan linkler dahil twrp ve rootları anlatırmısın
simdi sordugum soru com basitti twrp ye girdiginde ve instal deyip telefonun kendi hafiza dosyasina tikladiginda icinde bulunan magisk yada herhangi bir dosya yok gorunmuyor sorunu da cozdum zaten telefona otg taktim gordu ama kendi hafizasini gormedigini soyluyorum siz sorumu tam okumamissiniz sanirim gereksiz atar yapmak yerine cevao verseydiniz bi faydaniz olurdu belkiHDVCAN, Birincisi, yukarıdaki arkadaş senin anlattığın şekilde bir açıklama yazmamış, biz müneccim değiliz sorunları tahmin edelim de ona göre çözüm üretelim. Download klasörü görünmüyor yazmamış, magisk görünmüyor yazmış, bende magisk yükleme işlemini anlatmışım. İkincisi aradan 3 aya yakın zaman geçmiş, bu kadar zaman boyunca yazdığım cevaba karşılık bir şey yazılmamış. Forum içinde magisk yükleme, twrp yükleme ile ilgili bir çok konu ve başlık var. Yönetici hocalarım ve ben ve yüzlerce forum arkadaşımız emek vermiş konu açmış, sizde biraz zahmet olacak ama konuları okuyun yada yukarıdaki arama butonumuzu kullanın olur mu. Aşağıdaki konu istediğiniz tüm sorularınıza cevap bulacağınız yer.
Önemli İpuçları
forum.miuiturkiye.net
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net
Rehber - Xiaomi Cihazlarına Twrp Recovery Kurma Rehberi [Evrensel Yöntem]
Cihazınızda Twrp olması Root erişimi sağlamak, Özel ROM'lar, Çekirdekler, Modlar, Flaşlanabilir Zip dosyaları, Xposed Yükleyici, Magisk veya SuperSU gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Gereksinimler : Cihazınızın Bootloader kilidi açılmış olmalı. Xiaomi Cihazınızın USB Sürücüleri Pc'de...forum.miuiturkiye.net
bir sey daha soyleyeyim bende arkadasin yazdigindan anladim ve yaptim aciklamayiHDVCAN, Birincisi, yukarıdaki arkadaş senin anlattığın şekilde bir açıklama yazmamış, biz müneccim değiliz sorunları tahmin edelim de ona göre çözüm üretelim. Download klasörü görünmüyor yazmamış, magisk görünmüyor yazmış, bende magisk yükleme işlemini anlatmışım. İkincisi aradan 3 aya yakın zaman geçmiş, bu kadar zaman boyunca yazdığım cevaba karşılık bir şey yazılmamış. Forum içinde magisk yükleme, twrp yükleme ile ilgili bir çok konu ve başlık var. Yönetici hocalarım ve ben ve yüzlerce forum arkadaşımız emek vermiş konu açmış, sizde biraz zahmet olacak ama konuları okuyun yada yukarıdaki arama butonumuzu kullanın olur mu. Aşağıdaki konu istediğiniz tüm sorularınıza cevap bulacağınız yer.
Önemli İpuçları
forum.miuiturkiye.net
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net
Rehber - Xiaomi Cihazlarına Twrp Recovery Kurma Rehberi [Evrensel Yöntem]
Cihazınızda Twrp olması Root erişimi sağlamak, Özel ROM'lar, Çekirdekler, Modlar, Flaşlanabilir Zip dosyaları, Xposed Yükleyici, Magisk veya SuperSU gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Gereksinimler : Cihazınızın Bootloader kilidi açılmış olmalı. Xiaomi Cihazınızın USB Sürücüleri Pc'de...forum.miuiturkiye.net
Sorunu çözdüğünüze göre konu kapanmıştır.simdi sordugum soru com basitti twrp ye girdiginde ve instal deyip telefonun kendi hafiza dosyasina tikladiginda icinde bulunan magisk yada herhangi bir dosya yok gorunmuyor sorunu da cozdum zaten telefona otg taktim gordu ama kendi hafizasini gormedigini soyluyorum siz sorumu tam okumamissiniz sanirim gereksiz atar yapmak yerine cevao verseydiniz bi faydaniz olurdu belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir sey daha soyleyeyim bende arkadasin yazdigindan anladim ve yaptim aciklamayi
muneccim olmaya gerek yok bilgi sahibi olmak yeterli