Yardım mi 9t pro 11 android twrp magisk manager root atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kubin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
room indirmi
Cihazım
mi 9 t pro
Konular
1
mi 9t pro 11 android twrp magisk manager root atma magisk dosyalar gozukmuyor

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563

kubin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
room indirmi
Cihazım
mi 9 t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dosyalar görünmüyor derken hangi dosyaları kast ediyorsunuz?
root atmak istiyorum twrp modunu yukluyorum ama dowland magisk gozukmuyor nasil rootlaya bilirim yardimci olursaniz cok sevinirim mi 9 t pro android 11 mi surum 12.5.2.0

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
root atmak istiyorum twrp modunu yukluyorum ama dowland magisk gozukmuyor nasil rootlaya bilirim yardimci olursaniz cok sevinirim mi 9 t pro android 11 mi surum 12.5.2.0
Magisk' i o şekilde yükleyemezsiniz önce, magisk 23.zip dosyasını indir, twrp moduna geç ve oradan indirdiğin zipi yükle. İşlem bu kadar :)

HDVCAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüdaverdi
Cihazım
mi9t pro
Konular
2
adam diyorki trwp yükledim installere girdim ordan sd kartı seçtim ama download klasörü yada ana klasör görünmüyor o yuzden de indirdiğim magic zip i bulamıyorum diyor yani bu kadar basit dediğin şeyi çözrmisin sana zahmet yada baştan linkler dahil twrp ve rootları anlatırmısın

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
adam diyorki trwp yükledim installere girdim ordan sd kartı seçtim ama download klasörü yada ana klasör görünmüyor o yuzden de indirdiğim magic zip i bulamıyorum diyor yani bu kadar basit dediğin şeyi çözrmisin sana zahmet yada baştan linkler dahil twrp ve rootları anlatırmısın
HDVCAN, Birincisi, yukarıdaki arkadaş senin anlattığın şekilde bir açıklama yazmamış, biz müneccim değiliz sorunları tahmin edelim de ona göre çözüm üretelim. Download klasörü görünmüyor yazmamış, magisk görünmüyor yazmış, bende magisk yükleme işlemini anlatmışım. İkincisi aradan 3 aya yakın zaman geçmiş, bu kadar zaman boyunca yazdığım cevaba karşılık bir şey yazılmamış. Forum içinde magisk yükleme, twrp yükleme ile ilgili bir çok konu ve başlık var. Yönetici hocalarım ve ben ve yüzlerce forum arkadaşımız emek vermiş konu açmış, sizde biraz zahmet olacak ama konuları okuyun yada yukarıdaki arama butonumuzu kullanın olur mu. Aşağıdaki konu istediğiniz tüm sorularınıza cevap bulacağınız yer.

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Dosyalar şifreli tek çözümü format data rom yüklerken dfe de flashlanırsa şifreleme olmaz

HDVCAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüdaverdi
Cihazım
mi9t pro
Konular
2
HDVCAN, Birincisi, yukarıdaki arkadaş senin anlattığın şekilde bir açıklama yazmamış, biz müneccim değiliz sorunları tahmin edelim de ona göre çözüm üretelim. Download klasörü görünmüyor yazmamış, magisk görünmüyor yazmış, bende magisk yükleme işlemini anlatmışım. İkincisi aradan 3 aya yakın zaman geçmiş, bu kadar zaman boyunca yazdığım cevaba karşılık bir şey yazılmamış. Forum içinde magisk yükleme, twrp yükleme ile ilgili bir çok konu ve başlık var. Yönetici hocalarım ve ben ve yüzlerce forum arkadaşımız emek vermiş konu açmış, sizde biraz zahmet olacak ama konuları okuyun yada yukarıdaki arama butonumuzu kullanın olur mu. Aşağıdaki konu istediğiniz tüm sorularınıza cevap bulacağınız yer.

simdi sordugum soru com basitti twrp ye girdiginde ve instal deyip telefonun kendi hafiza dosyasina tikladiginda icinde bulunan magisk yada herhangi bir dosya yok gorunmuyor sorunu da cozdum zaten telefona otg taktim gordu ama kendi hafizasini gormedigini soyluyorum siz sorumu tam okumamissiniz sanirim gereksiz atar yapmak yerine cevao verseydiniz bi faydaniz olurdu belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir sey daha soyleyeyim bende arkadasin yazdigindan anladim ve yaptim aciklamayi
muneccim olmaya gerek yok bilgi sahibi olmak yeterli

Son düzenleme:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
simdi sordugum soru com basitti twrp ye girdiginde ve instal deyip telefonun kendi hafiza dosyasina tikladiginda icinde bulunan magisk yada herhangi bir dosya yok gorunmuyor sorunu da cozdum zaten telefona otg taktim gordu ama kendi hafizasini gormedigini soyluyorum siz sorumu tam okumamissiniz sanirim gereksiz atar yapmak yerine cevao verseydiniz bi faydaniz olurdu belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir sey daha soyleyeyim bende arkadasin yazdigindan anladim ve yaptim aciklamayi
muneccim olmaya gerek yok bilgi sahibi olmak yeterli
Sorunu çözdüğünüze göre konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt