Yardım Mi 9t pop-up kamera sorunu

Berksazak06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berk
Cihazım
Mi9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar cihazim mi9t 7 aydır sorunsuz bir șekilde kullaniyordum taki son 2. 3 gune kadar, pop up (on kamera) acilirken tık diye ses cikartiyor ve eskisi gibi seri bi șekilde acilmiyor acildigindada elimle yukari cekdigimde mm lik bir hareket etme durumu oluyor, kapatirkende gene ses cikartiyor ve zaman zaman gorseldeki hatayi veriyor ve daha sonra kapanıyor, sorun bununla bitmiyor kamera tamamen kapandiğında on kameranin içinde mm lik bjr bosluk kaliyor ve elle bastirildiginda bu bosluk kapanıyor (7aydir ilk defa dikkatimi cekdi)

Bi kac gruba, forumlara bakdim ama bu sorunla karsilasan kimseyi goremedim ve canimi baya sıkdı bu olay sizce nasil duzeltebilirim ?

Pop up kamerayi ilk defa goren arkadaslar eskiden elleriyle kapatmaya calisiyordu bu sebepten dolayi boyle olmuș olabilirmi (3 ay once felan boyle yapiyorlardi)

Acill yardıma ihtiyacim var umarım bi caresini buluruz

Umarim derdimi anlasilir bir sekilde ifade edebilmisimdir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-17-04-09-55-854_com.android.camera.jpg
    Screenshot_2020-03-17-04-09-55-854_com.android.camera.jpg
    501,8 KB · Görüntüleme: 63

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhabalar cihazim mi9t 7 aydır sorunsuz bir șekilde kullaniyordum taki son 2. 3 gune kadar, pop up (on kamera) acilirken tık diye ses cikartiyor ve eskisi gibi seri bi șekilde acilmiyor acildigindada elimle yukari cekdigimde mm lik bir hareket etme durumu oluyor, kapatirkende gene ses cikartiyor ve zaman zaman gorseldeki hatayi veriyor ve daha sonra kapanıyor, sorun bununla bitmiyor kamera tamamen kapandiğında on kameranin içinde mm lik bjr bosluk kaliyor ve elle bastirildiginda bu bosluk kapanıyor (7aydir ilk defa dikkatimi cekdi)

Bi kac gruba, forumlara bakdim ama bu sorunla karsilasan kimseyi goremedim ve canimi baya sıkdı bu olay sizce nasil duzeltebilirim ?

Pop up kamerayi ilk defa goren arkadaslar eskiden elleriyle kapatmaya calisiyordu bu sebepten dolayi boyle olmuș olabilirmi (3 ay once felan boyle yapiyorlardi)

Acill yardıma ihtiyacim var umarım bi caresini buluruz

Umarim derdimi anlasilir bir sekilde ifade edebilmisimdir
O arkadaşlar eliyle kapatmaya çalışırken gerçekten zarar vermiş olabilirler. Zaten bu telefon çıktığında Xiaomi biraz acemi idi yani kameranın kusurları vardı. Tam da korona zamanına denk gelmiş. Şuan çoğu garanti firması kapalı bence.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Yazılımsal bir problem gözükmüyor ivedi şekilde cihazınız garanti kapsamında ise servise veriniz. Malum yollarla almış iseniz işini iyi yapan bir telefon tamircisine götürünüz.

Oyla:

Berksazak06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berk
Cihazım
Mi9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O arkadaşlar eliyle kapatmaya çalışırken gerçekten zarar vermiş olabilirler. Zaten bu telefon çıktığında Xiaomi biraz acemi idi yani kameranın kusurları vardı. Tam da korona zamanına denk gelmiş. Şuan çoğu garanti firması kapalı bence.
Garantisiz almisdim :/

Oyla:
Üst Alt