- Adım
- Berk
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global
- Telefon Modeli
- Mi9t
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhabalar cihazim mi9t 7 aydır sorunsuz bir șekilde kullaniyordum taki son 2. 3 gune kadar, pop up (on kamera) acilirken tık diye ses cikartiyor ve eskisi gibi seri bi șekilde acilmiyor acildigindada elimle yukari cekdigimde mm lik bir hareket etme durumu oluyor, kapatirkende gene ses cikartiyor ve zaman zaman gorseldeki hatayi veriyor ve daha sonra kapanıyor, sorun bununla bitmiyor kamera tamamen kapandiğında on kameranin içinde mm lik bjr bosluk kaliyor ve elle bastirildiginda bu bosluk kapanıyor (7aydir ilk defa dikkatimi cekdi)
Bi kac gruba, forumlara bakdim ama bu sorunla karsilasan kimseyi goremedim ve canimi baya sıkdı bu olay sizce nasil duzeltebilirim ?
Pop up kamerayi ilk defa goren arkadaslar eskiden elleriyle kapatmaya calisiyordu bu sebepten dolayi boyle olmuș olabilirmi (3 ay once felan boyle yapiyorlardi)
Acill yardıma ihtiyacim var umarım bi caresini buluruz
Umarim derdimi anlasilir bir sekilde ifade edebilmisimdir
Bi kac gruba, forumlara bakdim ama bu sorunla karsilasan kimseyi goremedim ve canimi baya sıkdı bu olay sizce nasil duzeltebilirim ?
Pop up kamerayi ilk defa goren arkadaslar eskiden elleriyle kapatmaya calisiyordu bu sebepten dolayi boyle olmuș olabilirmi (3 ay once felan boyle yapiyorlardi)
Acill yardıma ihtiyacim var umarım bi caresini buluruz
Umarim derdimi anlasilir bir sekilde ifade edebilmisimdir