Cihazınız hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz.
Cihazınızda, imei işlemi yok ise, güncelleme sonrası hard reset atarak, daha stabil hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Hard reset öncesi mutlaka, yedeklerinizi alın, çünkü tüm verileriniz silinecektir. Android 10'a güncellemeden önce cihazınızı 10-15 gün kullanmanızı öneririm. Cihazı tanımanıza Android 10 geçtiğinizde aradaki farklı kıyaslamanızda yardımcı olur. Android 10 sonrası mutlaka Hard reset yapınız. Çünkü önceki versiyondan kalan artık dosyaların temizlenip, hataların oluşmamasına büyük katkı sağlayacaktır.
Bu konulara gözatarak incelemeniz faydalı olacaktır.
Merhaba arkadaşlar ben bu telefonu 2 ay önce 2.el olarak aldım. 2 ay kullanılmıştı ve gayet iyiydi. Ancak telefonu WiFi açıkken gece bırakınca kendi kendine telefon güncellemeyi indirip kurmuş. Ondan sonra şarj sorunum kendisini göstermeye başladı maalesef. Size birkaç ekran görüntüsünü...
forum.miuiturkiye.net
Hard Reset Atmanın Faydaları ● Cihazınız ağırlaştığında, donmalar başladığında, yazılımsal bir sorun olduğunda veya zararlı yazılım bulaştığında hard reset atmak genellikle iyi bir çözümdür. Önemli İpuçları ● Cihazınızdaki bütün veriler silinecektir. Yedek almayı unutmayınız. ● Telefonunuzun...
forum.miuiturkiye.net
İlk Defa Xiaomi kullanıyorum ne yapmam lazım? Eğer cihazınızı yurt içi garantili olarak aldıysanız her hangi bir işlem yapmanıza gerek kalmaksızın açıp kullanabilirsiniz. Yurt dışından (veya yurtdışından getiren birinden ) satın aldıysanız; Pasaport bilgilerinizle E-Devlet üzerinden IMEI kayıt...
forum.miuiturkiye.net