Yardım Mi 9t pil için kernel önerisi

Baran avcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baran
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıuı global 12.1.4 kararlı
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar arkadaşlar cihazım mi 9t ve bir günü çıkaramıyorum, kernel olayını biraz araştırdım ve pile çok etkisi olduğunu yazmış kullananlar. Bu konuda fazla türkçe kaynak yok o yüzden buraya konu açmak istedim. Xda da franco kernel batarya için çok iyi falan demişler konu hakkında bilgisi olan var mı, dosyaları nereden bulabilirim . Kerneli sadece stok kerneli yedekledikten sonra flaşlamam yeterli mi ? Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş beni aydınlatabilir mi forumda bununla alakalı bi yazı bulamadım.

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Merhabalar arkadaşlar cihazım mi 9t ve bir günü çıkaramıyorum, kernel olayını biraz araştırdım ve pile çok etkisi olduğunu yazmış kullananlar. Bu konuda fazla türkçe kaynak yok o yüzden buraya konu açmak istedim. Xda da franco kernel batarya için çok iyi falan demişler konu hakkında bilgisi olan var mı, dosyaları nereden bulabilirim . Kerneli sadece stok kerneli yedekledikten sonra flaşlamam yeterli mi ? Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş beni aydınlatabilir mi forumda bununla alakalı bi yazı bulamadım.
Kerneller çok stabil olmuyor hocam bi zaman sonra sıkıntılı sorunlar verebilir.Zaten cokta kernelle uğraşan da olmuyor.
Size tavsiyem öncelikle sıfırdan rom yüklemeniz ve root varsa işlemci hız düşüren cpu ayar uygulamalarından işlemci hızı düşürmeniz olabilir..

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Mi9t cihazlar için genelde vantom kernel öneriyorlar ama oda aosp romlarda stabil çalışıyor siz MIUI romdasiniz aosp rom kardan birini kurup deneyebilirsiniz

Oyla:

Baran avcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baran
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkürler . Tekrar pixel experience plus a geçtim ve vantom u yükledim bakalım umarım daha iyi sonuç alırım

Oyla:
Üst Alt