Yardım Mi 9T parmak izi problemi

depserado

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tolga
Cihazım
Galaxy S8
Konular
1
merhabalar öncelikle cihazım mi 9t global rom miui 11. sıkıntı şu parmak izi okumuyor bazen aynı parmağımı 5 farklı yönden tanıttım. 3 4 aydır kullanıyorum ilk zamanlar iyiydi son 1 2 haftadır okumuyor. 10 defa tutuyorum 1 kez okuyor. bazen ise çok hızlı. sıklıklı olan bir şey ise cebimden çıkardığımda parmak izi simgesi beliriyor ama hiç tepki vermiyor güç tuşuna basmadan işlev yapmıyor. bu veya benzer sorunla karşılasan varmı. çözüm önerisi olan. bu şekilde giderse ya elimde kalıcak. yada satıp xiaomi den uzak durucam.

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
merhabalar öncelikle cihazım mi 9t global rom miui 11. sıkıntı şu parmak izi okumuyor bazen aynı parmağımı 5 farklı yönden tanıttım. 3 4 aydır kullanıyorum ilk zamanlar iyiydi son 1 2 haftadır okumuyor. 10 defa tutuyorum 1 kez okuyor. bazen ise çok hızlı. sıklıklı olan bir şey ise cebimden çıkardığımda parmak izi simgesi beliriyor ama hiç tepki vermiyor güç tuşuna basmadan işlev yapmıyor. bu veya benzer sorunla karşılasan varmı. çözüm önerisi olan. bu şekilde giderse ya elimde kalıcak. yada satıp xiaomi den uzak durucam.
Güncelleme sonrası benimde parmak izi sensörü bariz yavaşlamıştı. Cihazı sıfırladım düzeldi. Deneyebilirsiniz.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Telefonu kapayip acmayi denemissinizdir illaki. Ayarlar,uygulamalar, uygulamalari yonet, ustteki 3 nokta, tum uygulamalari goster, in display fingerprint, verileri temizle yapip denermisiniz
Muhtemelen parmak izlerini yeniden giemwniz gerekecektir

Oyla:

depserado

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tolga
Cihazım
Galaxy S8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme sonrası benimde parmak izi sensörü bariz yavaşlamıştı. Cihazı sıfırladım düzeldi. Deneyebilirsiniz.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cihazı sıfırlamayı düşündüm yedek alma o kadar ayarlamalar uğraştırcak. çözüm yolları işe yaramazsa son çare olarak deneyeceğim teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu kapayip acmayi denemissinizdir illaki. Ayarlar,uygulamalar, uygulamalari yonet, ustteki 3 nokta, tum uygulamalari goster, in display fingerprint, verileri temizle yapip denermisiniz
Muhtemelen parmak izlerini yeniden giemwniz gerekecektir
çok denedim kapatıp açmayı. veri temizliğinden sonra bi tık düzelme var gibi. günlük kullanımda daha iyi belli olur. teşekkürler

Oyla:

Ferhatkaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9t
Konular
7
cihazı sıfırlamayı düşündüm yedek alma o kadar ayarlamalar uğraştırcak. çözüm yolları işe yaramazsa son çare olarak deneyeceğim teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok denedim kapatıp açmayı. veri temizliğinden sonra bi tık düzelme var gibi. günlük kullanımda daha iyi belli olur. teşekkürler
benim 9t güncellemeden sonra dahada iyi gibi şuan ama güncelledikten sonra format attım. ayarları bilgileri vs mi cloud tan yedekleyin. ayarları almayabilir ama ekran foto vs en azından yedeklerseniz daha rahat edersiniz diye düşünüyorum

Oyla:
Üst Alt