- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 19
Merhaba forum üyeleri ;
Paylaşacağım ROM dosyası öncesi konu görseli için ekran görüntülerimi aktaracağım bir kalıp dosyasına ihtiyaç duydum. Bazı sitelerde ücretli dağıtılmasını görünce ( tabii ki daha profosyenel çizimler ) ayak üstü bir çizim gerçekleştirdim. Sizler de paylaşacağınız rom ekran görüntülerini , twrp görüntülerini veya ne arzu ederseniz bu mockup üzerinde gerçekleştirebilirsiniz.
Ekran Görüntüleri
İndirme Linki :
Kullanımı :
Adobe Illustrator veya EPS dosya formatını açan illustrasyon programı
Ön ve Arka katmanlarda bulunan ekran çiziminin altına ekran görüntüsünü atın, iki katmanı seçip sağ tık ile Kırpma maskesi oluştura tıklayın
Not : Çizim üzerindeki renkler ve şekil yapısı ile oynayabilirsiniz.
Teşekkürler.
Paylaşacağım ROM dosyası öncesi konu görseli için ekran görüntülerimi aktaracağım bir kalıp dosyasına ihtiyaç duydum. Bazı sitelerde ücretli dağıtılmasını görünce ( tabii ki daha profosyenel çizimler ) ayak üstü bir çizim gerçekleştirdim. Sizler de paylaşacağınız rom ekran görüntülerini , twrp görüntülerini veya ne arzu ederseniz bu mockup üzerinde gerçekleştirebilirsiniz.
Ekran Görüntüleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme Linki :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullanımı :
Adobe Illustrator veya EPS dosya formatını açan illustrasyon programı
Ön ve Arka katmanlarda bulunan ekran çiziminin altına ekran görüntüsünü atın, iki katmanı seçip sağ tık ile Kırpma maskesi oluştura tıklayın
Not : Çizim üzerindeki renkler ve şekil yapısı ile oynayabilirsiniz.
Teşekkürler.