Çözüldü Mi 9T Mi hesabını atlatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetdemirkiran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
45
Arkadaşlar merhaba konuyu uzatmadan direkt fikirnize danışmam gerek cihazım mi 9t ve cihazın modem dosyaları silindi daha sonra cihaz açılmadığı için fastboot üzerinden MIUI 11 Global i flasladım şuan işlem devam ediyor ama şöyle bir sorun var mi hesabı açık kaldı ve işlem bitince cihazı aktifleştirmemi istiycek ama modem dosyaları silindiği için bu işlemi yapamıycam cihazı wifi üzerinden aktifleştirebilir miyim yada TWRP yi nasıl yüklerim bu durumda iken efs yedeklerim bende yardımınız için sağolun

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar merhaba konuyu uzatmadan direkt fikirnize danışmam gerek cihazım mi 9t ve cihazın modem dosyaları silindi daha sonra cihaz açılmadığı için fastboot üzerinden MIUI 11 Global i flasladım şuan işlem devam ediyor ama şöyle bir sorun var mi hesabı açık kaldı ve işlem bitince cihazı aktifleştirmemi istiycek ama modem dosyaları silindiği için bu işlemi yapamıycam cihazı wifi üzerinden aktifleştirebilir miyim yada TWRP yi nasıl yüklerim bu durumda iken efs yedeklerim bende yardımınız için sağolun
Wifi ye bağlayıp etkinleştirebilirsiniz,kurulum sonrası da usb hata ayıklamayı açıp twrp yazıp efs yi flaşlayabilirsiniz

ahmetdemirkiran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konu kilitlenebilir wifi üzerinden etkinleştirilebiliyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt