Yardım Mi 9T Kızıl Ötesi Sensör Problemi

ReguePlanet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi S2
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU ROM 21.1.6
Telefon Modeli
Mİ 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Selamlar. Cihazım EU Rom Mi Kumandayı EU rom da bulamadım Apk olarak indirdim. Fakat böyle bir problem var sensör problemleri ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Gyro falan çalışıyor. Acaba nedeni nedir ?

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Sirf bu kumanda yuzunden eu dan stock roma gectim. Stock romda sistemle gelen kumanda uygulamasi sorunsuz calisiyor guncelleyince sorun ortaya cikiyor. Stock roma dunup swiftbuckup ile sitemle gelen mi kumandayi da yedekledim. Buyuk ihtimalle stock roma donerseniz sorun kalmayacak ama kesinlikle guncellemeyin.

Oyla:

ReguePlanet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi S2
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sirf bu kumanda yuzunden eu dan stock roma gectim. Stock romda sistemle gelen kumanda uygulamasi sorunsuz calisiyor guncelleyince sorun ortaya cikiyor. Stock roma dunup swiftbuckup ile sitemle gelen mi kumandayi da yedekledim. Buyuk ihtimalle stock roma donerseniz sorun kalmayacak ama kesinlikle guncellemeyin.
Hocam cihaz özelliklerine girdiğimde kızılötesi sensör yokmuş mi 9t de acaba sizin cihazınız mi 9t mi sizde var mı ?

Oyla:

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Benimki note 8. note 8 note 9s ikisinde de denedim sonuc ayni. Sensorden supheleniyorsaniz cihaziniza uygun persist dosyasini tele atip tekrar flashlamaniz lazim. Formda konusu vardi.

Oyla:
Üst Alt