Yardım Mi 9t kapanma sorunu

cd99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yılmaz
Cihazım
Mi 9t
Konular
10
İyi forumlar mi 9t türkiye garantili üzerinde 10.3.7 romu var telefonu alalı 4 ay oldu 4 aydır sorun yoktu son 15 gündür ama hergün yapmiyo yani günde en fazla bi kere bazen 3 günde 1 kere yapiyor toplamda 15 günde 4 kere kapandı telefonu kitliyorum sonra çift tıkla acma ayarlı bende acılmiyo güc tusuna basıyorum tepki yok uzun süreli basılı tutuyorum acılıyor telefon yeniden bootloader kilidini açtım 2 kez temiz kurulum yaptım birinde 3 gün sonra kapandı dün bir daha kurulum yaptım 1gün sonra kapandı ama telefonu kullanırken kapanmıyor ekran açıkken kapattıktan sonra oluyor ne oluyorsa böyle sorun yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
24
Hocam farklı yazılımlarda da aynı sorun yaşanıyorsa eğer donanımsal bir problem olabilir cihazda. Servise göstermende fayda var. Şöyle de bir durum da var BL kilidini açtım diyorsun. Garanti firmasına göre cihazı garanti dışında gösterip ücret talep edebilirler.

Oyla:

cd99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yılmaz
Cihazım
Mi 9t
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloaderı kapatarak gönderirim fakat anlamadım ben nasıl oluyo kullandıgım yazılım hep ayni yani 10.3.7 ve 10.3.12 başka yazılımda denemedim sanki cihaz uyku modunda takılı kalıyor gibi şuanda beni rahatsız etmiyor kullanırken 10 saatte ekran açık olsa kapanma olmadı pili iyi giden önerebileceginiz bir rom varmı

Oyla:

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
24
Bootloaderı kapatarak gönderirim fakat anlamadım ben nasıl oluyo kullandıgım yazılım hep ayni yani 10.3.7 ve 10.3.12 başka yazılımda denemedim sanki cihaz uyku modunda takılı kalıyor gibi şuanda beni rahatsız etmiyor kullanırken 10 saatte ekran açık olsa kapanma olmadı pili iyi giden önerebileceginiz bir rom varmı
Hocam ben Bl kilidini açıp farklı rom yüklediniz diye anladım kusura bakmayın. Pil konusunda Global rom kullandığım için yorum yapamıycam ama forumda karşılaştırma konuları mevcut. Bir göz gezdirebilirsin.

Oyla:

cd99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yılmaz
Cihazım
Mi 9t
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tşklr hocam ilginiz için cok araştırtım kapanma sorununu ama kronik sorunda degil işallah yazılımsaldır biraz daha araştırayım

Oyla:
Üst Alt