Yardım Mi 9T İmei Sıkıntı Çıkartır mı?

alvinaone

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yurtdışından gelen telefona imei işlemi yaparsak sıkıntı çıkartır mı? Elimde çalışmayan bir adet meizu telefon var onun imeisini attırsam mesela. Başıma gelebilecek sorunlar neler acaba?

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Yurtdışından gelen telefona imei işlemi yaparsak sıkıntı çıkartır mı? Elimde çalışmayan bir adet meizu telefon var onun imeisini attırsam mesela. Başıma gelebilecek sorunlar neler acaba?
Sıkıntı çıkarmaz

Oyla:

berkaykoklu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Y7 2018
Konular
3
Çıkma ihtimali çok yüksek ben bunla ilgili 2 tane konu açmıştım ve satıcıya birebir sormuştum ihtimal yüksek sıkıntı çıkabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bu telefonu alacaktım imeili bir şekilde fakat vazgeçtim ithalatçı garantili alacağım her gün düşüyor fiyat bugün 2990 ı gördü biraz daha topla ve temizinden ya 2el PASAPORT kayıtlı al ya da sıfır ithalatçı garantili al bence yine sana kalmış :)

Oyla:
Üst Alt