Yardım Mi 9T Fastboot loop'ta kaldı

kaancl3344

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
mi 9t
Konular
2
Cihaza günlerdir güncelle güncelle diye bildirim geliyordu ben güncellemiyordum (imei çakılmış cihaz twrp vs yüklü) neyse bu gün yeni hat değiştirdim yeniden başlatim dedim ama bir daha açılmadı internetteki tüm tuş kombinasyonları ile fastboottan çıkmayı denedim olmuyor mi ekranı geliyor cihaz açılcak gibi oluyor sonra yeniden fastboota düşüyor muhtemelen ben tıklamamama rağmen güncellemeyi kurdu yoksa neden durduk yere cihaz bir daha açılmasın. Sorum şu cihazımdaki bilgileri kaybetmek istemiyorum cihazın rootlu olmasıda çok önemli değil benim için, eğer güncelleme yapmışsa cihaz kendi kendine bu güncellemeyi kaldırmanın yolu var mıdır ? veya bilgilerimi kaybetmeden cihazımı nasıl yeniden açabilrim ? twrp ye erişimim var ama içine nasıl dosya atarım bilmiyorum cihazın sd kartı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca internette adb fastboot adında bi programa komutlar yazarakta fastboottan çıkarmaya çalıştım hep yeniden düştü fastboota

Son düzenleme:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Twrp açıkken usb yi takıp direk dosya atabilirsiniz. Onun dışında fastboot modundaylen miflash ile rom atılıp açılabilir

Alptuğ 23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptuğ
Cihazım
Xiaomi
Konular
23
Hocam telefonu bilgisayara bağlayınca dosyalarınız yüksek ihtimalle görünür oradan yedek alabilirsiniz eğer bootloader kilidiniz açıksa vbmeta yükleyin derim. Vbmeta olmazsa fastboot rom kurarsınız artık.

Üst Alt