- Adım
- Kaan
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 2
Cihaza günlerdir güncelle güncelle diye bildirim geliyordu ben güncellemiyordum (imei çakılmış cihaz twrp vs yüklü) neyse bu gün yeni hat değiştirdim yeniden başlatim dedim ama bir daha açılmadı internetteki tüm tuş kombinasyonları ile fastboottan çıkmayı denedim olmuyor mi ekranı geliyor cihaz açılcak gibi oluyor sonra yeniden fastboota düşüyor muhtemelen ben tıklamamama rağmen güncellemeyi kurdu yoksa neden durduk yere cihaz bir daha açılmasın. Sorum şu cihazımdaki bilgileri kaybetmek istemiyorum cihazın rootlu olmasıda çok önemli değil benim için, eğer güncelleme yapmışsa cihaz kendi kendine bu güncellemeyi kaldırmanın yolu var mıdır ? veya bilgilerimi kaybetmeden cihazımı nasıl yeniden açabilrim ? twrp ye erişimim var ama içine nasıl dosya atarım bilmiyorum cihazın sd kartı yok
ayrıca internette adb fastboot adında bi programa komutlar yazarakta fastboottan çıkarmaya çalıştım hep yeniden düştü fastboota
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca internette adb fastboot adında bi programa komutlar yazarakta fastboottan çıkarmaya çalıştım hep yeniden düştü fastboota
Son düzenleme: