Mi 9t ye eu rom beta yüklesem OTA dan güncelleme alabiliyor muyum?
Hocam tek tuş twrp yükleme aracı ile orangefox kurabilir miyim?Alırsınız ama OTA destekli bir twrp kurmanız lazım (orangefox).
Diğer twrplerde manuel güncelleme yapmalısınız..
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.net
Hocam tek tuş twrp yükleme aracı ile orangefox kurabilir miyim?
Hocam tek tuş yükleme aracı ile twrp yi kurunca kalıcı oluyor mu yoksa flashlamam gerek mi?Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)
Arkadaşlar merhaba; Çok sıklıkla karşılaştığımız sorun, PC olmadan TWRP sürümümüzü nasıl güncelleriz. Bunu size kısa bir şekilde anlatmak istedim. Aşağıdaki maddeleri harfiyen yaptığınız sürece yeni sürüme başarıyla geçmiş olacaksınız. Şimdi başlayalım. (Türkçe menü üzerinden anlatım...forum.miuiturkiye.net
Recovery - Mi 9T Davinci Orange Fox Kurulumu Android Q ve Kullanımı
Son sürüm xiaomi.eu beta ve stable sürümlerinde twrp rom içinde geldiğinden dolayı eu rom kurulumu için aşagıdaki mesajlara bakabilirsiniz. Konuyu benim gibi Twrp den başı gülmeyenler için hazırladım. Android 9 Ve 10 uyumludur. Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama...forum.miuiturkiye.net
Hocam tek tuş yükleme aracı ile twrp yi kurunca kalıcı oluyor mu yoksa flashlamam gerek mi?