Yardım Mi 9T ekran koruyucu tavsiyesi

recepEmirhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
mi 9T
Konular
1
Telefonuma yeni bir ekran koruyucu almak istiyorum. Nasıl bir şey almalıyım? Kılıfla beraber şunu alsam iyi olur mu?

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
119
Ben kılıf olarak spigen kullanmaktayım ve hoş bir tutuşu var ve koruyucu olarakda full kaplama nano ekran koruyucu mevcut. Bazen ufaktan bir kalkma oluyor net şekilde yapıştırılmadığından. Kotuyucu olarak özel kesim de yaptırabilirsin biraz pahalı olur tabi sen bilirsin. wasntme~~

Oyla:

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Ekran koruyucu olarak özel kesim lensun nano kaplama tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum ve dükkanımda da satıyorum. Bugüne kadar hiç şikayet almadım.

Oyla:

alirizabekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Rıza
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Ekran koruyucu olarak özel kesim lensun nano kaplama tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum ve dükkanımda da satıyorum. Bugüne kadar hiç şikayet almadım.
Hocam 2 adet note 10 lite a bir de benim mi9t ye aldık satan arkadaş yapıştırdı note 10 olanların sağ üst tarafta kalkma yaptı ikisi de çıkarıp attı ben sadece arkaya yapıştırdım kılıf sevmediğim için bende de köşeden kalkma oldu çöp oldu daha düzgün kullanmak için ne yapmak lazım tavsiye verirseniz sevinirim

Oyla:

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Hocam 2 adet note 10 lite a bir de benim mi9t ye aldık satan arkadaş yapıştırdı note 10 olanların sağ üst tarafta kalkma yaptı ikisi de çıkarıp attı ben sadece arkaya yapıştırdım kılıf sevmediğim için bende de köşeden kalkma oldu çöp oldu daha düzgün kullanmak için ne yapmak lazım tavsiye verirseniz sevinirim
hocam telefonu cebe koyarkan köşelere dikkat edip bir yere takmadan koymak lazım. özellikle kotlardaki o küçük anlamsız küçük çelik düğmemsi şeylere takılınca kalkma oluyor :) onun dışında ben dahil bir çok müşterim kılıfsız kullanıyor dediğim gibi kalkma şikayeti falan olmadı. ha eğer kalkarsa çıkarıp atmayın fön makinesiyle ısıtıp tekrar yapıştırabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt