Yardım Mi 9T Ekran Koruyucu Önerisi

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Selamlar,

Mi 9T için ekran koruyucu arıyorum. Aşağıdaki özelliklerde önerilerinizi bekliyorum.

- Temperli cam istemiyorum, ekran koruyucu film arıyorum
- Ekran ebatlarını azami ölçüde kapatmalı, alt-üst ve yanlarda herhangi bir boşluk kalmamalı
- Dokunmatik hassasiyeti ve en önemlisi parmak izi okuyucu performansını etkilememeli.
- Mümkünse makul fiyatlı olmalı :)

Çok şeyi bir arada istediğim farkındayım, ama daha önce satın almış kullanıcılar içerisinde en doğru tercihi yapmamda tecrübelerinizi bekliyorum.

ürün tam temperli cam olmasa da ekran koruyucu, temperli cam arası bir şey gibi. Öneren olur mu?

Son düzenleme:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bu konulara bakmanızı öneririm hocam

Oyla:

yasirsamed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasir Samed
Cihazım
Xiaomi Mi 9t
Konular
3
6d tam kapatan nano esnek korumalar var. Hemen her alışveriş sitesinde bulunuyor. Güvendiğin sitelerde arayabilirsin. Ben zore marka aldım gayet memnunum. Tam kapatıyor, parmak izine etkisi sıfır oldu, cam değil yumuşak bir malzeme, görüntüyü asla etkilemedi. En çok hoşuma giden yönü ise çocuğa verseniz filmi çekebilir. En az 6 7 kere kaldırıp hizalama yaptım çok sağlam oturdu ve hiç hava kabarcığı kalmadı. Tek sorunu, kesimi alt taraftan milimetrik derecede küçük ama göze batmıyor. Hem red mi note 7 için hemde mi 9t için aldım ikisinde de böyle.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6d tam kapatan nano esnek korumalar var. Hemen her alışveriş sitesinde bulunuyor. Güvendiğin sitelerde arayabilirsin. Ben zore marka aldım gayet memnunum. Tam kapatıyor, parmak izine etkisi sıfır oldu, cam değil yumuşak bir malzeme, görüntüyü asla etkilemedi. En çok hoşuma giden yönü ise çocuğa verseniz filmi çekebilir. En az 6 7 kere kaldırıp hizalama yaptım çok sağlam oturdu ve hiç hava kabarcığı kalmadı. Tek sorunu, kesimi alt taraftan milimetrik derecede küçük ama göze batmıyor. Hem red mi note 7 için hemde mi 9t için aldım ikisinde de böyle.

Yanıt için teşekkürler.

Sanırım üründen bahsediyorsunuz. Ancak bir şey daha sormak isterim. Koruyucu filmin çerçevesi siyah şekilde mi bu ürünlerde? Görseller öyle gibi temsili de olsa.

Oyla:

yasirsamed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasir Samed
Cihazım
Xiaomi Mi 9t
Konular
3
Yanıt için teşekkürler.

Sanırım üründen bahsediyorsunuz. Ancak bir şey daha sormak isterim. Koruyucu filmin çerçevesi siyah şekilde mi bu ürünlerde? Görseller öyle gibi temsili de olsa.
Evet bu ürün ve dediğiniz gibi çerçeve siyah. O çerçeve, zaten cihazda siyah olan kenarlara denk geliyor. Yani görüntüyü üst ve yanlardan kapatmıyor. Ama dediğim gibi altta çok hafif kısa kalıyor. O da çok milimetrik, rahatsız etmeyecektir sizi

Oyla:

heister

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi9t
Konular
5
Üstat alınca resim atabilir misiniz merek ettim ona göre alacağım

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstat alınca resim atabilir misiniz merek ettim ona göre alacağım
Açıkçası hala herhangi bir ekran koruyucuya güvenemedim. Hangi ürüne baksam yorumlarında muhakkak bir kişi tam kaplamadı diye yazmış oluyor. Benim de bu durum gözüme inanılmaz takılacak bir şey. Alıp, uygulayıp 5 dk sonra gıcık kapıp söküp atmak istemiyorum. En iyisi internette değil fiziken mağazadan görerek almak gibi.

Oyla:

heister

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi9t
Konular
5
Ben 30 TL'ye Nano ekran kaplama yaptırırım yapan adam ekranı korur dedi fakat bu bildigin naylon poşet gibi güven vermedi. En azından ekran çizilmez

Oyla:

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
Çok düşüren, kıran, madeni para ya da anahtarlıkların yanında taşıyan biri değilseniz.

Hiç takmanıza bile gerek yok. Ben şahsen takmıyorum ama düşürürsem bir gün o zaman naneyi yemiş olacağım :))

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
ürünü aldım ve bugün elime ulaştı.

Artıları:
- Dokunmatik hassasiyeti ve parmak izi okuma hızına olumsuz bir etkisi olmadı.
- Kutudan çıkan kılıf ile herhangi bir çakışması yok. Uyumlu görünüyor.

Eksileri:
- Tahmin ettiğim gibi ekranı tam kaplamadı. Her yönden çok ufak da olsa ekranın üzerine denk geldi.
- Özellikle açık renkli uygulama ve pencerelerde görüntü kalitesini ciddi oranda bozuyor. Karanlık tema ve siyah renkli pencerelerde bu kalite bozukluğu göze çarpmıyor.
- Ekranı otomatik olarak yükselttiği için sanki ekran içeride kalmış, yazılar veya görseller derinde kalmış gibi bir izlenim verdi.

Oyla:
Üst Alt