Çözüldü Mi 9T cihazıma başka cihaz uygulamalarını yükleyemiyorum

Me_yus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Syberia Os - v4.7 - Android 11
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar .
Değerli miui forum uyeleri ufak bir sorum olacaktı

O da şu ki aosp rom kullanıyorum ( syberia os ) cihazım Mi 9T Android11- bn bu cihaza ornegin samsung uygulamalarını yüklemeye çalışıyorum ( samsung game tuner - samsung store gibi ) yada xaiomi uygulamaları ( örnek olarak - guvenlik / game turbo / temalar / temizle gibi ) ama yukleme başarısız oluyor . cihazım root lu ve orange Fox kurulu

Bu tarz baska marka model cihazların uygulamalarını yüklememe olanak sağlayacak bir magisk mödülü veya yontem var ise yardımcı olursanız sevinirim .

Çözüm
OEM üreticiler kendi uygulamalarını sadece kendi cihazlarında, hatta onlar içinde de belirli sürümlere sahip olanlara kurulacak şekilde üretiyor. Özel olarak tüm Androidlere uygulamasını açanlar dışında hepsi böyle. Bu nedenle bu uygulamalar port edilmeye (yani herkes tarafından kullanılabilir hale getirmeye) çalışıyor ama çok da başarılı olunmuyor maalesef.

Bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
9
Merhabalar .
Değerli miui forum uyeleri ufak bir sorum olacaktı

O da şu ki aosp rom kullanıyorum ( syberia os ) cihazım Mi 9T Android11- bn bu cihaza ornegin samsung uygulamalarını yüklemeye çalışıyorum ( samsung game tuner - samsung store gibi ) yada xaiomi uygulamaları ( örnek olarak - guvenlik / game turbo / temalar / temizle gibi ) ama yukleme başarısız oluyor . cihazım root lu ve orange Fox kurulu

Bu tarz baska marka model cihazların uygulamalarını yüklememe olanak sağlayacak bir magisk mödülü veya yontem var ise yardımcı olursanız sevinirim .
Bildiğim kadarıyla taban farklı hocam

Redmi K30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
OEM üreticiler kendi uygulamalarını sadece kendi cihazlarında, hatta onlar içinde de belirli sürümlere sahip olanlara kurulacak şekilde üretiyor. Özel olarak tüm Androidlere uygulamasını açanlar dışında hepsi böyle. Bu nedenle bu uygulamalar port edilmeye (yani herkes tarafından kullanılabilir hale getirmeye) çalışıyor ama çok da başarılı olunmuyor maalesef.

Oyla: Çözüm

Me_yus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu güzel değerli cevaplarınız için teşekkürler . Elden gelen bişey yok o zaman .

Bildiğim kadarıyla taban farklı hocam

Redmi K30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
🙏🙏🙏

Oyla:
Üst Alt