Yardım Mi 9T Cihazım Wipe Sonrası Kullanılamaz Hale Geldi.

XOnurcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onurcan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Şuan Cihaz Deaktif
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Selam dostlar son birkaç haftadır 9t cihazımda rom deniyorum sürekli. En son Mi Room Betaya geçmeye karar verdim fakat romu herzamankinden farklı kurayım dedim. Facebookta gruplarda gezerken birisi wipe çekerseniz cihaz daha hızlı açılır demişti. Bende o arkadaşa uyup romu kurduktan sonra wipe çektim. Yaklaşık 10 dakika beklememin ardından açılmayınca şüphelendim ve cihazı Twrpye geçirdim. Fakat oda ne. Bir sürü rastgele isme sahip klasörler vardı ''vXdGGgfDW11DDs'' bunun gibi. Sonra bilgisayara baglayıp romu yeniden atıp flashlamak istedim fakat pcde açsam bile dosyayı koyunca telefona atamıyordum hep kopyalanıyor ekranında kalıyordu TWRP deb hiçbi şekilde dosyayı okutamadım Flash ile okutmak istedim ama telefonun ucu TYPE-C olduğu için yapamadım. Şuan cihazım çalışmıyor .tgz uzantılı rom indirip flashlamak istedim ama 35 mbs olan net hızım dosyayı 180kb/s lere indirior dedim netim arızalıdır diye başka dosyaları yine hızlı indiriyor ve dosya boyutu 3.5 GB ben bunu nasıl halledebilirim yardımcı olbilirmisiniz .tgz li dosyayi normal şartlarda indirirsem anca gece 2 de inmiş olacak bunu başka yolla yapabilmem mümkünmü. Yardımcı olursanız sevinirim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yeni rom attığınıza göre cihazdaki tüm veriler yedeklidir zannediyorum.

TWRP'de wipe menüsü altından format data yapabilirsiniz. Rom dosyaları da dahil her şey silinecektir. Format sonrasında telefonu bilgisayarınıza bağlayıp zip uzantılı rom dosyasını telefona kopyalayıp normal şekilde kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt