- Adım
- Görkem
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global kararlı 10.3.11.0
- Telefon Modeli
- Redmi K20(Mi 9T)
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Herkese merhabalar. Yaklaşık 1.5 aydır Mi 9T 64GB TR garantili ürünü kullanıyorum. Telefondan aşırı memnunum. Oyun falan oynamam bana şarjı 2-3 gün gidiyor. Geçenlerde telefon kendi kendine çok fazla şarj tüketmeye başladı. Yaklaşık 2 saat içerisinde %60 şarjım tükendi telefon durduğu yerde. Pil kullanımına baktığım zaman Android sistem yazıyordu. Telefonu yeniden başlattım düzeldi. Akşam aynı sorun tekrar oldu. Sabah kalktığımda telefonun şarjı bayağı azalmıştı. Telefonu açtım ve çok ilginç bir şekilde telefon kendi kendini sıfırladı. Fotoğraflarım ve dosyalarım gitmedi ama sistem ayarlarım sıfırlanmış ve uygulamalarımın hepsi silinmişti. Ayrıca kurulum yaparken yaklaşık 10 hatanın ardından sistem kuruldu. Bu olayın ardından 1 hafta geçti şuan telefonda sorun yok ama böyle bir şey yaşamam normal değil galiba. Birde aynı cihazı kullananlar fark etti mi bilmiyorum ama cihazı ister halıya ister sert bir zemine yavaşça bıraktığım zaman kamera lensinin olduğu kısımdan titreme sesi geliyor sanki içerisinde bir şey oynuyormuş gibi. Servis ile görüşmeli miyim ne dersiniz? Bu sorunları yaşan oldu mu?