Yardım Mi 9t band 20 destegi

ismail.02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ismail
Cihazım
Samsung note 5
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.7
Telefon Modeli
Xiaomi mi 9t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamün aleyküm arkadaşlar ben 2 gun önce mi 9 t aldim ilk defa xiaomi kullaniyorum. Aldigim yer 8 - 10 gun sonra gel imei atalim dedi. Sebep deyince bt kilidi falan dedi,acikcasi bt kilidi nasil aktiflestiriliyor onu dahi bilmiyorum adam sadece hesap acti gmailim üzerinde.. Simdi bu bt kilit suresi devreye girmis midir acaba?

İkinci ve en onemli sorum ise imei den sonra band 20 destegi olmuyormus diyorlar bazi face sayfalari? Benim bildigim kadariyla donanimsal degil mi bu sorun?
Biraz uzun oldu kusuruma bakmayin simdiden tesekkurler..

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Aleyküm selam hocam.

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle...
Ve "BL Kilidi"nin açılması bir (1) hafta sürer.
Ve aşağıda vermiş olduğum bağlantı adresinden çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Xiaomi Tool

Band 20 konusuna da gelirsek eğer, IMEI Repair işlemi sonrasında Mi 9T'de silinme/kullanamama gibi bir durum söz konusu değildir.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Band 20 ttelekom ve Vodafone da 4g kullanımını etkiler. 3g de sıkıntı olmaz. Ancak benim anlamadığım forumda pek çok kişi 4g de olsun istiyor. Benim telefon mi5s , daha 4g açmışlığım 3 senede 3 keredir. 3g ile bile kota hemen bitiyor. 5gb. Kota var. Ben olsam band 20 yokmuş falan bakmazdım.

Oyla:

ismail.02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ismail
Cihazım
Samsung note 5
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aleyküm selam hocam.

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle...
Ve "BL Kilidi"nin açılması bir (1) hafta sürer.
Ve aşağıda vermiş olduğum bağlantı adresinden çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Xiaomi Tool

Band 20 konusuna da gelirsek eğer, IMEI Repair işlemi sonrasında Mi 9T'de silinme/kullanamama gibi bir durum söz konusu değildir.
Teşekkürler öncelikle lakin bazıları band 20 destegi gidiyor diyor inanin ki biraz pismanlik var aldigima dair uzuldum desem yeridir. insallah dediginiz gibidir cok sagolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Band 20 ttelekom ve Vodafone da 4g kullanımını etkiler. 3g de sıkıntı olmaz. Ancak benim anlamadığım forumda pek çok kişi 4g de olsun istiyor. Benim telefon mi5s , daha 4g açmışlığım 3 senede 3 keredir. 3g ile bile kota hemen bitiyor. 5gb. Kota var. Ben olsam band 20 yokmuş falan bakmazdım.
Hocam operator turk telekom istanbulun gobegi sayilir buna rağmen nete girmede sikinti olabiliyor :(

Oyla:

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
bu band20 nedir daha hala anlamis degilim.İnternettende arastirdim bsey anlamadim.Birisi bilal e anlatir gbi bana anlatirsa sevinirim

Oyla:
Üst Alt