Sohbet Mi 9se güncelleme

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
arkadaslar merhaba ben turan gms'den mi 9 se aldım bu cihazlara güncelleme yapabiliyor muyuz güncellemeye baktım var bunu yaparsam imeil falan silinir mi yoksa normal diğer Xiaomi Türkiye de satılan cihazlar gibi kullanabilir miyim yardımcı olur musunuz ?

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
arkadaslar merhaba ben turan gms'den mi 9 se aldım bu cihazlara güncelleme yapabiliyor muyuz güncellemeye baktım var bunu yaparsam imeil falan silinir mi yoksa normal diğer Xiaomi Türkiye de satılan cihazlar gibi kullanabilir miyim yardımcı olur musunuz ?

Merhaba hocam öncellikle TWRP yüklüdür %99 ihtimal telefonunuzda, güncellemeyi indir dedikten sonra kur diyin TWRP açılır TWRP açıldıktan sonra install kısmıdan inen rom dosyasını bulup kurun ardından reboot system diyin Magisk flashlarsanız TWRP gitmez flashlamazsanız gidicektir.

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam öncellikle TWRP yüklüdür %99 ihtimal telefonunuzda, güncellemeyi indir dedikten sonra kur diyin TWRP açılır TWRP açıldıktan sonra install kısmıdan inen rom dosyasını bulup kurun ardından reboot system diyin Magisk flashlarsanız TWRP gitmez flashlamazsanız gidicektir.
Hocam neden böyle karmakarışık bir durum var neden eski mi 8 lite cihazimda ki gibi indiren tıklamak yetmiyor ben mi 9 se için en son gelen güncelleme kullanamayacak mıyım yani şimdi :(

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Hocam neden böyle karmakarışık bir durum var neden eski mi 8 lite cihazimda ki gibi indiren tıklamak yetmiyor ben mi 9 se için en son gelen güncelleme kullanamayacak mıyım yani şimdi :(
Kullanabilirsiniz hocam plaka işlemi yapılmış telefonlarda böyle maalesef, size Masik 8.2 rom'unu öneririm TWRP'den rom kurmayı biliyorsanız global romdan çok daha iyi bir rom ve MIUI 11 Android 10.

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanabilirsiniz hocam plaka işlemi yapılmış telefonlarda böyle maalesef, size Masik 8.2 rom'unu öneririm TWRP'den rom kurmayı biliyorsanız global romdan çok daha iyi bir rom ve MIUI 11 Android 10.
Biraz daha açıklayabilir misiniz hocam en ince ayrıntısına kadar dinlemek istiyorum

phaboss34

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
umut
Cihazım
mi note 7
Konular
0
merhaba ben mi 9se root attım ama imeil atmak için bana bax lazım dediler.bax olmadan yapabilmemin bir yolu varmı açaba.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt