Yardım Mi 9se güncelleme olmaması, video kayıt seçeneklerinin eksik olması.

AlperMercan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper Mercan
Cihazım
Xiaomi mi9se
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global kararlı 10.2.9.0
Telefon Modeli
Mi9 se
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mi9 se kullanıyorum, geçenlerde kararlı 10.3 güncellemesi gelmişti internetimin sürekli gidip geldiğinden olsa gerek güncelleme sürekli durdu ve en son "uygun güncelleme yok" demeye başladı şu anda telefonun sürümü 10.2.9.0 ve telefon özelliklerinde olmasına karşılık hiçbir video kayıt çözünürlüğünde 30fps nin üzerine alamıyorum sorun nedir, güncelleme ile alakası var mıdır? güncellemeyi nasıl yapablirim?

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Mi9 se kullanıyorum, geçenlerde kararlı 10.3 güncellemesi gelmişti internetimin sürekli gidip geldiğinden olsa gerek güncelleme sürekli durdu ve en son "uygun güncelleme yok" demeye başladı şu anda telefonun sürümü 10.2.9.0 ve telefon özelliklerinde olmasına karşılık hiçbir video kayıt çözünürlüğünde 30fps nin üzerine alamıyorum sorun nedir, güncelleme ile alakası var mıdır? güncellemeyi nasıl yapablirim?
Resmi sitesinden güncellemeyi indirebilirsiniz. Daha sonra güncelleme bölümünden paket sec diyerek indirdiğiniz romu secip kurabilirsiniz

Oyla:

AlperMercan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper Mercan
Cihazım
Xiaomi mi9se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resmi sitesinden güncellemeyi indirebilirsiniz. Daha sonra güncelleme bölümünden paket sec diyerek indirdiğiniz romu secip kurabilirsiniz
teşekkür ederim, siteye baktım herhalde geri felan alınmış güncelleme çünkü 10.3 güncellemesi yoktu. kamerada fps yi yükseltememe sebebimne olabilir peki?

Son düzenleme:
Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
teşekkür ederim, siteye baktım herhalde geri felan alınmış güncelleme çünki 10.3 güncellemesi yoktu. kamerada fps yi yükseltememe sebebimne olabilir peki?
Camera ayrlarında FPS ayarı olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

AlperMercan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper Mercan
Cihazım
Xiaomi mi9se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Camera ayrlarında FPS ayarı olması lazım
işte benim video ayarlarında sadece 30fps olanlar gösteriliyor 60fps olanlar gösterilmiyor

Oyla:

Chameleion

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eyüp Güner
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
0

Hocam şimdi benim telefona IMEI atılmış aldığım mağaza bana dedi eğer orjinal romunu yüklersen IMEI gider ve bu sürümde bazı sorunlar yaşıyorum Instagram eski görünümde bazen uglulamalar durduruluyor ,Bunun IMEI'si gitmeden orjinal Roma betaya geçemezmiyim?

Hocam şimdi benim telefona IMEI atılmış aldığım mağaza bana dedi eğer orjinal romunu yüklersen IMEI gider ve bu sürümde bazı sorunlar yaşıyorum Instagram eski görünümde bazen ulgulamalar durduruluyor ,Bunun IMEI'si gitmeden orjinal Roma betaya geçemezmiyim yada stabil sağlam bir roma?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-02-11-34-38-702_com.miui.home.png
    Screenshot_2019-08-02-11-34-38-702_com.miui.home.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2019-08-02-11-32-52-372_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-08-02-11-32-52-372_com.android.settings.png
    132,3 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Oyla:

therkut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkut
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
3
Ben bu Xiaomi nin rom dağıtım mantığını bir türlü çözümleyemedim. Şu resimdekine göre ben neden 10.2.2.0 de kaldım? Bana niye gelmedi bu güncellemeler?

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18

Hocam şimdi benim telefona IMEI atılmış aldığım mağaza bana dedi eğer orjinal romunu yüklersen IMEI gider ve bu sürümde bazı sorunlar yaşıyorum Instagram eski görünümde bazen uglulamalar durduruluyor ,Bunun IMEI'si gitmeden orjinal Roma betaya geçemezmiyim?

Hocam şimdi benim telefona IMEI atılmış aldığım mağaza bana dedi eğer orjinal romunu yüklersen IMEI gider ve bu sürümde bazı sorunlar yaşıyorum Instagram eski görünümde bazen ulgulamalar durduruluyor ,Bunun IMEI'si gitmeden orjinal Roma betaya geçemezmiyim yada stabil sağlam bir roma?
Twrp ile istediğiniz roma gecebilirsiniz. Kesin diyemem denemedim ama orjinal rom ile IMEI ucmaz imei ucma sebebi cihazın sıfırlanmasından kaynaklanıyor. Twrp kurarak eu beta veya eu stabil romlarını kullanabilirsiniz. IMEI sıkıntısıda yaşamazsınız.

Oyla:
Üst Alt