Soru Mi 9SE 12.5 Sorunu

ucrufuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
mi 9 se
Konular
4
arkadaşlar merhaba,
miui 12.5 yüklerken hata alıyorum, cihaz eski tip pasaport kayıtlı şuan içinde 12.04 sürümü var, bilgisi olan varsa nasıl yapabileceğimi paylaşırsa sevinirim. şimdiden teşekkürler

estetik79

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sero
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
arkadaşlar merhaba,
miui 12.5 yüklerken hata alıyorum, cihaz eski tip pasaport kayıtlı şuan içinde 12.04 sürümü var, bilgisi olan varsa nasıl yapabileceğimi paylaşırsa sevinirim. şimdiden teşekkürler
Merhaba,
Öncelikle dolby atmos modülü benim için olmazsa olmaz modüllerden birisidir. Ancak MİUİ 12'ye geçtiğimden beri sürekli olarak durduruldu hatası alıyordum. Çözümü bulduğumdan dolayı sizlerle de paylaşmak istedim.

TWRP Kurulu, Magisk Yüklenmiş ve Dolby Atmos Kurulu cihazlar için anlatıyorum.
Şunu kaldır bunu kaldır yok, Ek'teki "Permissiver-v4-for-Android-10.zip" dosyasını indirip twrp üzerinden kurup sistemi yeniden başlatmanız yeterlidir.

NOT: Kendi Mi Note 10 Pro cihazımda bizzat uyguladım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Kurulumdan önce twrp üzerinden yedek almak tamamen siz değerli arkadaşlarımın kendi tercihidir. Amacım kimseyi mağdur etmek değil sorunsuz bilgi paylaşımı yapmak olup herhangi oluşan sistem hatalarından sorumlu olmadığımı bildiririm. Saygılarımla Kolay Gelsin

Dolby Atmos:
Magisk ile önce aml kurun ama yeniden başlatmayın ardından Dolby Atmos'u kurup yeniden başlatın.

Merhaba
forumda paylaşılmış bir rom var, android 11 enchanded rom. birkac gündür kullanıyorum, gayet stabil görünüyor. Onceki 12.5.1 den gecmistim, ona göre iyilestirmeler var. Onceki cok stabildi. Sorunsuz 7-8 ay kullandim. Bu rom da iyi görünüyor

Twrp 3.5 sanirim onunla kuruldu. Twrp 3.6 ile kurulmadi.

Twrp de wipe menusunde format yapip rom kurdum, resetlemeden magisk 23 kurdum. Sorunsuz çalışıyor.

Sonra magiskte Dolby atmos kurdum, çalışıyor.

Tavsiye ederim
Merhaba, daha önce 12.5 kurmuştum. Forumda bir konu içinde bahsetmistik. Yardımı olursa diye paylaştım.

Kolay gelsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu bu linkteydi

Üst Alt