Yardım Mi 9Lite telefona rotu olmayan custom rom

bilgecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sakir
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Muui Global11.01.1 Kararlı 11.0.1.0(QFCMIXM)
Telefon Modeli
Mi9 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Mi9 Lite için root olmadan bootloader kilidini açarak yüklenen Twrp sabit kalabiliyormu?
Hangi rootsuz custom romu yükleyip kullanabiliyoruz. Özellikle Mi arama ve rehber+kayıt özelliği önemli.
Yaptığım araştırmalarda karar verdiğim rom "xiaomi.eu_multi_MI9LiteMICC9_V11.0.1.0.QFCCNXM_v11-10" idi ama galiba root taşıyor.
Root istemiyorum nedeni banka uygulamaları sorun çıkarıyor özellikle işbankası ,ayrıca dün forumda da okuduğum bilgilere göre Magigs serverde de bağlantı sıkıntısı olduğundan bazı gizleme ve görevlerde sorun çıkarıyormuş ve sorun halen Xda da da çözülememiş.
Biraz uzun oldu zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.bu durumda nasıl bir rom yüklemem uygun olur sizce.Teşekkürlerimle..

bilgecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sakir
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba yukardaki isim belirttiğim romun rootlu olduğu söylenmekte..Siz Eu romlar rootsuz demişsiniz ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de diyelimki magigs flashladık,postumun son bölümünde yazdığım sorunun googlenin hatırladığım port yasaklaması veya değişimi nedeni ile olduğu ve xda developerda dahi halen çözülemediği bilgiside vardı iki gün önce burada forumda okudum.Kilit açılmasını beklerken..

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Merhaba yukardaki isim belirttiğim romun rootlu olduğu söylenmekte..Siz Eu romlar rootsuz demişsiniz ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de diyelimki magigs flashladık,postumun son bölümünde yazdığım sorunun googlenin hatırladığım port yasaklaması veya değişimi nedeni ile olduğu ve xda developerda dahi halen çözülemediği bilgiside vardı iki gün önce burada forumda okudum.Kilit açılmasını beklerken..
Hocam romu indirin içinde magisk klasörü var ise siliniz root kalkacaktır

Oyla:

bilgecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sakir
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
1
Peki bu durumda TWRP ne olacak,yada şöyle mi düşünelim; diyelim baktım yoksa sorun kalmıyor yüklersek mi,yada yükledikten sonra root ile ilgili hiç bir işlem yapmadan magisk indirip datalarınıda temizlemek mi doğru olur..Devamla ilk soru TWRP kalıcı olur mu ?

Oyla:

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Eu rom da root işlemi yoktur. Eğer globalde twrp kalıcı olmasını istiyorsanız magisk ile root atmanız gerekir. Eu stabil kurup hem miui arama ve mesaj a kavuşup hemde rootsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Oyla:

bilgecik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sakir
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
1
Teşekkür ederim bilgi için ancak ben de gizlenebileceğini okumuştum ancak dün forumda da okuduğum bilgilere göre Magigs serverde de bağlantı sıkıntısı olduğundan bazı gizleme ve görevlerde magiskin sorun çıkartığı ve sorun halen Xda da da çözülememiş olduğu,bu konuda netleşen kesin bilgi yok sanırım.

Oyla:
Üst Alt