Yardım Mi 9 video kayıt yaptıktan sonra ses bozuk çikiyor

cyberhamdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hmd
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar telefon büyük bir hayal kırıklığı yaptı herşey çok iyi çok hızlı ve güzel bir telefon ancak bir video çektim dinliym dedim o kadar az ve bozuk bir ses geliyor ki anlatamam size lütfen bu konuda desteklerinizi bekliyorum

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Cihazınız da arama yaptığınızda seste bir sıkıntı var mı, ses kaydedicisi ile kayıt yaptığınız da yine bir sıkıntı var mı, bunlar önemli, birde başka video kaydedici ile video kaydedin. Sorunun mikrofon da mı yoksa Video kaydedici ile ilgili yazılımsal bir durum mu var bunu anlamaya çalışınız

Oyla:

cyberhamdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hmd
Cihazım
Mi 9
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız da arama yaptığınızda seste bir sıkıntı var mı, ses kaydedicisi ile kayıt yaptığınız da yine bir sıkıntı var mı, bunlar önemli, birde başka video kaydedici ile video kaydedin. Sorunun mikrofon da mı yoksa Video kaydedici ile ilgili yazılımsal bir durum mu var bunu anlamaya çalışınız
Arama da ve müzik dinlerken yada YouTube videolarında herhangi bir sorun yok ama video kaydı yaptığım zaman ses baya farklı güncelleme ile düzelir mi bilmiyorum

Oyla:

ardacan15

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ardacan
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
31
Aynı sorun bende de var boğuk bir ses geliyor nedense

Oyla:

byazem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kâmil Ceylan
Cihazım
Mi 9
Konular
6
Arkadaşlar telefon büyük bir hayal kırıklığı yaptı herşey çok iyi çok hızlı ve güzel bir telefon ancak bir video çektim dinliym dedim o kadar az ve bozuk bir ses geliyor ki anlatamam size lütfen bu konuda desteklerinizi bekliyorum
konunuzu görünce bende galeride ki videolarımı inceledim bahsettiğiniz şekilde bir sorun yok iç mekan videoları daha temiz ve net fakat dış mekan ve rüzgarlı havada çektiğim videolardaki ses biraz az ve çızırtılı gibi o da normaldir sanırım.

Oyla:

cyberhamdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hmd
Cihazım
Mi 9
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konunuzu görünce bende galeride ki videolarımı inceledim bahsettiğiniz şekilde bir sorun yok iç mekan videoları daha temiz ve net fakat dış mekan ve rüzgarlı havada çektiğim videolardaki ses biraz az ve çızırtılı gibi o da normaldir sanırım.
Ben saz çalıyorum onları video çekiyorum orda farkettim önce telefonumda da kayıtlar var aradaki farkı anlatamam sana s7 edge telefonum

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Ben saz çalıyorum onları video çekiyorum orda farkettim önce telefonumda da kayıtlar var aradaki farkı anlatamam sana s7 edge telefonum

Bu durumda fiziksel olarak bir hasar olma ihtimali yüksektir cihazınızın garantisi varsa garantiye göndermeniz sizin için iyi olacaktır

Oyla:

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Mi 9 un mikrofonunun biraz kalitesiz olduğu söyleniyor fakat ben eu Beta rom kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yok şuan gayet iyi videolarda ki ses, eu Beta Roma geçebilirsiniz bootloader kilidini açıp

Oyla:

cyberhamdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hmd
Cihazım
Mi 9
Konular
7
Bu durumda fiziksel olarak bir hasar olma ihtimali yüksektir cihazınızın garantisi varsa garantiye göndermeniz sizin için iyi olacaktır
Yani mikrofon arızaliysa aramalarda da aynı sorunu çıkarırdı birde ses kaydedicisini deniycem onla karşılaştırıp tekrar bilgi vericem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 9 un mikrofonunun biraz kalitesiz olduğu söyleniyor fakat ben eu Beta rom kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yok şuan gayet iyi videolarda ki ses, eu Beta Roma geçebilirsiniz bootloader kilidini açıp
Rom larla pek uğraşmadim bilmiyorum herhangi bir zararı varmıdır rom yapmanın yada bootloader i açmanin

Oyla:
Üst Alt