Oyun Mi 9 ve Gaming

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Bu aralar 8/128 olan mi 9 ile pubg oynamaktayim, cihaz oyundayken ısınıyor elle hissedilebilir derecede ısınma oluyor ve bakıyorum bencmark testlerinde cihaz hep 1. Fakat oyundayken iPhone 7s bile daha hızlı bağlanıyor oyuna, eu Beta dayım acaba miui pro ya geçsem hızda artış olur mu yada global Beta ya

Erdem388

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Oyun iPhone için stabil. Androidte (hepsinde yani ) stabilizasyon sorunu var. Örneğin. Mi 8 kullanıyorum oyunda ayak seslerini duyamıyorum. Arkadaşımda ip 6 var bangır bangır

mertc15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Bu aralar 8/128 olan mi 9 ile pubg oynamaktayim, cihaz oyundayken ısınıyor elle hissedilebilir derecede ısınma oluyor ve bakıyorum bencmark testlerinde cihaz hep 1. Fakat oyundayken iPhone 7s bile daha hızlı bağlanıyor oyuna, eu Beta dayım acaba miui pro ya geçsem hızda artış olur mu yada global Beta ya
Oyundayken bu uygulama ile sıcaklıklarını söyleyebilir misiniz?

Hızlı bağlanma olayı biraz da ios ile alakalı. Fortnite mobile da aynı şekilde android cihazlarda geç bağlanıyor. Mi8de en yüksek ayarlarda işlemci 50 pil 41 derece oluyor(Global Rom kurulu). Üst kısım ısındığından dolayı diğer yöne çevirip oynuyordum.

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benimde orta ayarlarda gfx tools ile 60 fps açık pil 38 işlemci 50 den yüksek oluyor garibime gitti, bu hızlı bağlanma olayındada bir çözüme ulaşsak çok güzel olacak sadece bu pubg içinde değil diğer tüm uygulamalar ios da çok stabil

mertc15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Hocam benimde orta ayarlarda gfx tools ile 60 fps açık pil 38 işlemci 50 den yüksek oluyor garibime gitti, bu hızlı bağlanma olayındada bir çözüme ulaşsak çok güzel olacak sadece bu pubg içinde değil diğer tüm uygulamalar ios da çok stabil
60 fps olunca artıyor. Dengeli ve extreme yaparsak da 60 fps oluyor. O zaman işlemci sıcaklığı 57ye kadar çıkıyor. Sıvı soğutma da biraz sıcaklık dengeleniyorsa bilemiyorum pocophone için. Her cihaza göre optimizasyonla uğraşmadıkları için bu durum böyle devam edecek malesef.

HydrogenEP4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
3
60 fps olunca artıyor. Dengeli ve extreme yaparsak da 60 fps oluyor. O zaman işlemci sıcaklığı 57ye kadar çıkıyor. Sıvı soğutma da biraz sıcaklık dengeleniyorsa bilemiyorum pocophone için. Her cihaza göre optimizasyonla uğraşmadıkları için bu durum böyle devam edecek malesef.
Poco F1 kullaniyorum. 30dk lik oyunda/ cpu:52
Batarya:38 civarlarindaydi.

Üst Alt