Soru Mi 9 unlock yardım

manisa4506

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
mi 10
Konular
11
Arkadaşlar bootloader kilidini açmak istiyorum ama şöyle bir hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_20191022_230846.jpg
    IMG_20191022_230846.jpg
    7,3 MB · Görüntüleme: 55

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Herhangi bir hata vermiyor kardesim icin rahat olsun. Kullandigin program cince dolayisiyla ne yazdigini anlamadigin icin hata gibi algilamissin. Orda tam olarak sana bootloder kilidinin kac saat sonra acilacagi yaziyor,. programin ingilizcesini bulup ordan giris yaparsaniz daha anlasilir olur

Oyla:

manisa4506

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
mi 10
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir hata vermiyor kardesim icin rahat olsun. Kullandigin program cince dolayisiyla ne yazdigini anlamadigin icin hata gibi algilamissin. Orda tam olarak sana bootloder kilidinin kac saat sonra acilacagi yaziyor,. programin ingilizcesini bulup ordan giris yaparsaniz daha anlasilir olur
Teşekkür

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Kilidini açmaya çalıştığınız cihazın 625****203 numaralı Mi Hesabına ait olduğu ve cihazın sahibi olan bu hesap tarafından kapatıldığı belirtilmiş. Cihazı yeni satın aldıysanız derhal iade etmenizi ve bulunduğunuz şehirdeki güvenlik güçlerine haber vermenizi tavsiye ederim. Cihaz bir başkasına ait görünüyor ve bu kişi cihazı uzaktan kapatmış muhtemelen çalıntı bildiriminde de bulunmuştur.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Maalesef söylediğiniz gibi orada cihazın kaç saat sonra açılacağı yazmıyor. Sayın cantara hocamızın da yazdığı gibi cihazın kilitlendiği ve arandığı, unlock yapılamayacağı yazıyor. Aslında elimizin altındaki telefonlarda bulunan Translate uygulamasının resim/fotoğraf ya da kameradan çeviri özelliğini çok rahat kullanabiliyor ve tercüme yapabiliyoruz. Böyle yaptığımız takdirde yardımcı olmaya çalıştığımız insanları da yanlış yönlendirmemiş oluruz.

Oyla:

manisa4506

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
mi 10
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilidini açmaya çalıştığınız cihazın 625****203 numaralı Mi Hesabına ait olduğu ve cihazın sahibi olan bu hesap tarafından kapatıldığı belirtilmiş. Cihazı yeni satın aldıysanız derhal iade etmenizi ve bulunduğunuz şehirdeki güvenlik güçlerine haber vermenizi tavsiye ederim. Cihaz bir başkasına ait görünüyor ve bu kişi cihazı uzaktan kapatmış muhtemelen çalıntı bildiriminde de bulunmuştur.
Ama bunu sıfır aldık

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bunda birhata falan olamazmı yaa

Bir hata olduğundan eminseniz adresinden ulaşabileceğiniz servis maillerine fatura örneğiniz, cihazın kutusu, aksesuarları (kutu arkasındaki IMEI, cihazdaki IMEI ve fatura üzerindeki IMEI'nin göründüğünden ve eşleştiğinden emin olun) vs. gibi kanıtlarınızla durumunuzu bildiren İngilizce bir mail göndererek kilidin açılmasını isteyebilirsiniz fakat bir defa daha uyarayım eğer hata yoksa ve size çalıntı bir cihaz satılmış ise telefonun çöpe gitmesinden çok daha büyük ve ciddi sorunlarla karşılaşırsınız.

Oyla:
Üst Alt