Soru Mİ 9 Tavsiye eder misiniz?

frisby844

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa İsla
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Merhabalar, bugün mi9 u miuı 12.5 geldiyse gelmiş haliyle sıfır alırsam memnun kalır mıyım? İlk kutudan çıktığı haliyle karşılaştırırsanız son haliyle ilgili ne söylersiniz? Bataryası sıfırken ne kadar ekran süresi veriyor? Bugünün Realme 8 pro gibi telefonunu mu önerirsiniz yoksa bu telefonu mu ?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Mesajınız içerisinde "batarya" kelimesi geçmeseydi evet derdim ama eğer aklınızda ufacık bile batarya acaba sorusu varsa Mi9'dan uzak durun.

Motosiklet deposunu Ferrariye takmışlar benzin yetmiyor, her 10km'de durup benzin almanız gerekli gibi düşünün. İlk sürümünde batarya kötüydü, her sürümde daha da kötü oldu. Powerbank ile kardeş olursunuz :)

frisby844

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa İsla
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabınız için teşekkürler, o vakit uzak durayım sağolun. :) Peki bir xiaomi telefonu önerecek olsaydınız geçmişten günümüze hangilerini önerirsiniz. Redmi note 10 pro, Mİ note 10 lite gibi telefonlarda sensör sorunları varmış. Mesela mi 11 lite hakkında ne dersiniz ? Ya da sizin herhangi bir bütçede öneriniz var mı ?

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Cevabınız için teşekkürler, o vakit uzak durayım sağolun. :) Peki bir xiaomi telefonu önerecek olsaydınız geçmişten günümüze hangilerini önerirsiniz. Redmi note 10 pro, Mİ note 10 lite gibi telefonlarda sensör sorunları varmış. Mesela mi 11 lite hakkında ne dersiniz ? Ya da sizin herhangi bir bütçede öneriniz var mı ?
Mi 11 lite NE 5g alın bir kaç gün önce Türkiye romu çıktı yakın zamanda Türkiyede satışa çıkacaktır . İçindeki chipset çok güzel SD 855 e rakip bir işlemci öneririm güzel bir cihaz alternatif isterseniz Galaxy m52 de aynı chipseti kullanıyor ona da bakabilirsiniz

Üst Alt