Arama yaparken çağrıyı sonlandırma, hoparlör sustur vb tuşlar kayboluyor çözümü nedir acaba
M mrt25511 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım murat Cihazım mi 9 t pro Yaş 35 Konum istabul Katılım 11 Mart 2022 Konular 2 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 11 Mart 2022 #1 Arama yaparken çağrıyı sonlandırma, hoparlör sustur vb tuşlar kayboluyor çözümü nedir acaba
Save_Mi Snowflake Emekli Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Muhammed Cihazım Platina/Courbet Konum Fatsa Katılım 23 Mayıs 2019 Konular 207 Mesajlar 5.235 Çözümler 39 Tepkime puanı 8.962 Puanları 338 11 Mart 2022 #2 Tek konu üzerinden devam ediniz. Yardım - Arama yaparken arama ekranının olduğu menü çağrı bekletme hoparlör sustur tuşları kayboluyor Selamın aleyküm arama yaparken arama ekranının olduğu menü çağrı bekletme hoparlör sustur tuşları kayboluyor sadece ekran açık kalıyor yardım lütfen forum.miuiturkiye.net
Tek konu üzerinden devam ediniz. Yardım - Arama yaparken arama ekranının olduğu menü çağrı bekletme hoparlör sustur tuşları kayboluyor Selamın aleyküm arama yaparken arama ekranının olduğu menü çağrı bekletme hoparlör sustur tuşları kayboluyor sadece ekran açık kalıyor yardım lütfen forum.miuiturkiye.net