- Adım
- oğuzhan
- Cihazım
- mi 9 t pro
- Konular
- 1
Merhabalar Mi 9 T Pro Global cihazı fastboot ekranında kaldı ne TWRP menüsüne giriyor ne de açılıyor. Rom atmak için Mi Flash kullanacaktım ama Mi flash üzerinden dosya seçimini yaptıktan sonra cihaza bağlan diyorum fakat invalid class hatası veriyor. Sürücüleri yüklüyorum adb üzerinden kontrol ediyorum fastboot devices komutuyla cihazın bağlı olduğuna dair teyit alıyorum fastboot reboot işlemlerini falan yapıyo fakat bir türlü mi flash üzerinde cihazı göremedim. Bütün sürümleri denedim bütün sürücüleri kurdum farklı kablo ile denedim fakat sonuç alamadım. Şuan elimde farklı pc de yok. Sorun pc de midir acaba ?
Yine adb üzerinden rom kurulumu yaptım. Cihaz açıldı. Rom dosyasını C dizinine rom klasörü içerisine açtım. Adb dizinindeki resimde seçili olan dosyaları rom klasörüne kopyaladım. Daha sonra rom klasöründeki diğer resimde seçmiş olduğum dosyaları sildim. Son olarakta rom klasöründeki flash_all.bat dosyasını açarak romu cihaza yazdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yine adb üzerinden rom kurulumu yaptım. Cihaz açıldı. Rom dosyasını C dizinine rom klasörü içerisine açtım. Adb dizinindeki resimde seçili olan dosyaları rom klasörüne kopyaladım. Daha sonra rom klasöründeki diğer resimde seçmiş olduğum dosyaları sildim. Son olarakta rom klasöründeki flash_all.bat dosyasını açarak romu cihaza yazdım.