Yardım Mi 9 t Pro 8 GB 128 versiyon rom sorunu..

barisbozan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
jegfost
Cihazım
xiaomi mi 8 lit
Konular
12
Mrb mi ailesi herkese hayırlı günler iyi kazançlar dilerim bende 3 gün oldu telefonu alalı romda ota güncelleme almıyor vede ota paket yükle işlemide olmadı zaten rom eski versiyonda kalmış vede 8 GB rem var bu cihazda bana Fastboot link ata bilecek biri var k vede telefona uygun son güncelleme hangisi bulamadım yardım edecek birileri varmı acaba..

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
Mi 9t Pro da 8gb ram yok diye biliyorum k20 Pro olabilir öncelikle bu durumu tam netleştirin yanlış işlem yapmayın

Ardından forumda bulunan global veya custom romlardan birini twrp aracılığı ile yükleyebilirsini twrp nin de rom yüklemenin de anlatımları mevcut

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

barisbozan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
jegfost
Cihazım
xiaomi mi 8 lit
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 9t Pro da 8gb ram yok diye biliyorum k20 Pro olabilir öncelikle bu durumu tam netleştirin yanlış işlem yapmayın

Ardından forumda bulunan global veya custom romlardan birini twrp aracılığı ile yükleyebilirsini twrp nin de rom yüklemenin de anlatımları mevcut

Peki nasıl öirenecem resimde gördüğünüz gibi 8 GB yazıyor

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Sizin cihazınız Redmi K20 Pro hocam bilginiz olsun bu bağlamda Mi9 T Pro romu kurmaya çalıştığınız için yüklenmemesi normal. M1903F11A model numarası Redmi K20 Pro nun model numarasıdır, M1903F11G Mi 9T Pro nun dur bilginize.

Oyla:

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Telefonun arkasında redmi yazıyorsa k20 produr,Mi yazıyorsa 9t produr.

Oyla:

barisbozan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
jegfost
Cihazım
xiaomi mi 8 lit
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin cihazınız Redmi K20 Pro hocam bilginiz olsun bu bağlamda Mi9 T Pro romu kurmaya çalıştığınız için yüklenmemesi normal. M1903F11A model numarası Redmi K20 Pro nun model numarasıdır, M1903F11G Mi 9T Pro nun dur bilginize.

Peki hocam k20 Pro mu iyi yoksa mi 9 t Pro mu iyi fark yok gibi kafam karıştı vede buna hangi rom atarsam beynindüzelir yardımcı olurmusun uz

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Peki hocam k20 Pro mu iyi yoksa mi 9 t Pro mu iyi fark yok gibi kafam karıştı vede buna hangi rom atarsam beynindüzelir yardımcı olurmusun uz

O konuda bir bilgim yok model numarasına göre Redmi K20 Pro gözüküyor ve model numarası sonu A ile bitiyor bunların Mİ9 T Pro model numarası da G olarak bitmekte ikiside aynı cihaz deniyor ama model numaraları farklı siz cihazı satın alırken söylemedilermi size nereden aldınız cihazı siz ? Sizin yüklediğiniz rom uyumsuz ve yazana göre geliştiricilere özel olduğu söyleniyor.

Oyla:

atak946

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
5
İkiside ayni cihaz hocam biri Hindistan a satılan sürüm biri Avrupa'ya satılan sürüm

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
128lik de 8gb ram yok cin versiyonu sizinki

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
İkiside ayni cihaz hocam biri Hindistan a satılan sürüm biri Avrupa'ya satılan sürüm

İşte orada bir eksiklik var aslında bu eksiklik bizim bilgisizliğimizden de değil çoğu satış kanallarından kaynaklanıyor Redmi K20 varmı diyorum yok deyip Mİ9 T Pro veriyor ikisi aynı cihazmı diyorum hayır diyor. Bu sefer Mİ9 T Pro istiyorum Redmi K20 veriliyor satanlarında mı bilgisi yok anlamıyorum benimde kafamı karıştırıyor ama aynı cihaz olduğunu biliyordum bende sırf bu sebeple dükkana uğrayan bir arkadaşında dükkandan çıktığını gördüm. Hindistana özel, Global'e özel diye farklı adlarla çıkartınca kafa karışıyor :)

Oyla:
Üst Alt