Yardım Mi 9 t hdmi

serselner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi 11 lite
Meslek
işçi
Konular
1
Mi 9 t cihazımı hdmi kablosu ile televizyona bağlayabilir miyim ? Bu sayede telefonumun ekranlı televizyon da görmek istiyorum kablosuz bağlanıyorum ama ben kablo ile bağlanmak istiyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
xiaomi cihazlarda MHL desteği olmadığı için kablo ile bağlayamazsınız. bunun yerine kablosuz aktarım araçları miracast vb. kullanabilirsiniz..

Oyla:

ireMaN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ireMaN
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Kablo ile telefonlarda görüntü aktarımı teknolojisine Eskiden MHL denirdi. Güncel cihazlarda ise Displayport. Şu sıralar Huawei ve Samsung da belli modellerde var. Bi iki tane farklı markanın modelinde de var. Bu özelliği olmayan cihazlar ise bir bilgisayara uygun yazılımlarla USB üzerinden ekranı yansıtabiliyor. Lakin TV ve monitör gibi görüntü birimlerine aktarım olmuyor.

Oyla:

furkan5500

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi a2
Konular
16
xiaomi cihazlarda MHL desteği olmadığı için kablo ile bağlayamazsınız. bunun yerine kablosuz aktarım araçları miracast vb. kullanabilirsiniz..
Telefonum Xiaomi Mi A2 ve kablolu bağlantı ile bağlanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablo ile telefonlarda görüntü aktarımı teknolojisine Eskiden MHL denirdi. Güncel cihazlarda ise Displayport. Şu sıralar Huawei ve Samsung da belli modellerde var. Bi iki tane farklı markanın modelinde de var. Bu özelliği olmayan cihazlar ise bir bilgisayara uygun yazılımlarla USB üzerinden ekranı yansıtabiliyor. Lakin TV ve monitör gibi görüntü birimlerine aktarım olmuyor.
Reis Arabada multimedya var bağlanmıyor şu an miracast falan da olmuyor napmam lazım sence. Multimedyada wifi yok zaten. bi fikrin var mı

Son düzenleme:
Oyla:

ireMaN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ireMaN
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Telefonum Xiaomi Mi A2 ve kablolu bağlantı ile bağlanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis Arabada multimedya var bağlanmıyor şu an miracast falan da olmuyor napmam lazım sence. Multimedyada wifi yok zaten. bi fikrin var mı
Android auto desteği olan bir multimedya ise android auto ile usb üzerinden görüntü aktarılabilir. Yoksa yapacak bir şey yok diyebiliriz. Multimedyadaki usb girişi usb bellek takıp müzik dinlemek içindir.

Oyla:
Üst Alt