Yardım Mi 9 T Android 10 Android sistemi pil sorunu

Deli81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
Mİ 5
Konular
11
Son güncelleme ile Android sistemi gün sonun da %18 ile %30 arası değişen pil tüketimi oluyor. İnternette bolca bu sorundan muzdarip olan var. Çözüm olarak önerilenleri denedim ama yine sonuç alamadım.

Google , Google hizmetleri vs. Ön bellek temizlemek
Telefonu sıfırladım (3 kere denendi)
Telefonu hard reset denedim
Hidden setting ile devre dışı bırakıldı
Otomatik başlatma hepsi kapalı
Uygulamaların hepsi pil performasdan kısıtlandı

gafee1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gaf
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
Aynı şeyler bende de var kardeşim dediğin gibi. And 10dan sonra android sistemi 18-25 arası.

Ama bişi diyim android 10 dan önce yaptıklarımla android 10dan sonra yaptıklarım aynı. Yani video oyun falan herşeyi aynı kullanıyorum farkettim de ekran süresi değişmedi. Yine şarj yüzde 20 lerdeyken 7-8 civarı ekrn süresi veriyor. Eğer sende de öyleyse takma derim.

Belki googleun hizmetlerini ne bilim başka şeyleri and sistemi olarak gösteriyor olabilir fikrimce

Oyla:

Deli81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
Mİ 5
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı şeyler bende de var kardeşim dediğin gibi. And 10dan sonra android sistemi 18-25 arası.

Ama bişi diyim android 10 dan önce yaptıklarımla android 10dan sonra yaptıklarım aynı. Yani video oyun falan herşeyi aynı kullanıyorum farkettim de ekran süresi değişmedi. Yine şarj yüzde 20 lerdeyken 7-8 civarı ekrn süresi veriyor. Eğer sende de öyleyse takma derim.

Belki googleun hizmetlerini ne bilim başka şeyleri and sistemi olarak gösteriyor olabilir fikrimce
Dün bende şarjı bitiremedim ama akşam 6 gibi eve geldiğimde kalan pil %50 ve 12 saat bekleme süresi 4.20 dakika ekran süresi verdi. Yani yine senin dediğin ekran sürelerine ulaşıyorum. Ama bu telefonun çoğu forum da yazıldığına göre 9 saat üzerinde ekran süresi verdiği yazıyor. Telefon kullanım da çok fazla pil tüketmiyor ama bekleme modunda bana fazla gelir mesele bu gece telefon boşta wifi bağlı şekilde 8 saatlik beklemede %4 kayıp verdi. 24 saatte %12 tekabül ediyor. Yapılmış bekleme testlerine baktığımda %6 ile %8 arası bir tüketim var.

Oyla:

gafee1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gaf
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
Dün bende şarjı bitiremedim ama akşam 6 gibi eve geldiğimde kalan pil %50 ve 12 saat bekleme süresi 4.20 dakika ekran süresi verdi. Yani yine senin dediğin ekran sürelerine ulaşıyorum. Ama bu telefonun çoğu forum da yazıldığına göre 9 saat üzerinde ekran süresi verdiği yazıyor. Telefon kullanım da çok fazla pil tüketmiyor ama bekleme modunda bana fazla gelir mesele bu gece telefon boşta wifi bağlı şekilde 8 saatlik beklemede %4 kayıp verdi. 24 saatte %12 tekabül ediyor. Yapılmış bekleme testlerine baktığımda %6 ile %8 arası bir tüketim var.

O wifi beklemede pil tüketimi konusunda bişi diyemicem ama ekran sürelerine takılma. Ben akşama kadar youtube video izlesem emin ol 12-13 saat ekran süresi alırım. Bunun içinde oyun olduğu için düşüyor.

Oyla:

Deli81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
Mİ 5
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O wifi beklemede pil tüketimi konusunda bişi diyemicem ama ekran sürelerine takılma. Ben akşama kadar youtube video izlesem emin ol 12-13 saat ekran süresi alırım. Bunun içinde oyun olduğu için düşüyor.
Tabii ekran süresi bir çok etken var. Ekran parlaklık ayarında dediğin gibi oyun sürelerine kadar çok fark ediyor. Ama ben bu testleri sabit %50 parlaklıkta ve sadece Chrome ve sosyal medya kullandım. Yani 8 saatlik ekran süresinde oyun hiç yoktu. Parlaklığı otomatik yapıp bir de oyun oynasam muhtemelen 5-6 saat kadar düşer ekran süresi

Oyla:
Üst Alt