Sohbet Mi 9 SE'den Mi A3'e Geçilir mi?

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
MIUI gerçekten sorunlarıyla beni bezdirdi kendinden AndroidOne telefonu almak istiyorum sizce değer mi?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
MIUI gerçekten sorunlarıyla beni bezdirdi kendinden AndroidOne telefonu almak istiyorum sizce değer mi?
Bu gün mi A3 kullanma şansım oldu gerçekten güzel telefon stabil ve akıcı kamerasıda iyimiş android one olması da iyi bir avantaj saniyede unlock yapıp pixel romu kurup mükemmel hale getirebilirsiniz hocam

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu gün mi A3 kullanma şansım oldu gerçekten güzel telefon stabil ve akıcı kamerasıda iyimiş android one olması da iyi bir avantaj saniyede unlock yapıp pixel romu kurup mükemmel hale getirebilirsiniz hocam
Evet hocam Pixel rom'u ile muhteşem bir saf android keyfi yaşatacaktır 9 SE cihazıma öyle keyifi yaştacak romlar olmadığı için geçmek istiyorum.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Evet hocam Pixel rom'u ile muhteşem bir saf android keyfi yaşatacaktır 9 SE cihazıma öyle keyifi yaştacak romlar olmadığı için geçmek istiyorum.
Evet en iyisi benim eşimde redmi 7 var o cihaza göre de custom rom çok az custom rom olmazsa Xiaomi almanın bir faydası yok bence :)

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Ben gibi aosp manyağıysan, geçilir. Uygun fiyata sağlam kamera, amoled ekran, 4000mah batarya, en az mi9 se kadar hoş tasarım. Ve stock olarak saf android deneyimi.

Tek dezavantaj 720p ekran fakat o da performans ve şarj süresi olarak olumlu yönde geri dönecektir. Telefonda ağır oyunlar oynamıyorsan geçilebilir. Ve bugün 9 SE'mi sattım, A3 düşünüyorum. :) Ucuz yollu Pixel. :)

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben gibi aosp manyağıysan, geçilir. Uygun fiyata sağlam kamera, amoled ekran, 4000mah batarya, en az mi9 se kadar hoş tasarım. Ve stock olarak saf android deneyimi.

Tek dezavantaj 720p ekran fakat o da performans ve şarj süresi olarak olumlu yönde geri dönecektir. Telefonda ağır oyunlar oynamıyorsan geçilebilir. Ve bugün 9 SE'mi sattım, A3 düşünüyorum. :) Ucuz yollu Pixel. :)
Emekli ettik seni hocam seni aramızdan üzgünüm. :D

Üst Alt