Yardım Mi 9 SE yedek tamir

lillarv0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
8
Herkese iyi forumlar. 2gün önce yazılımsal sorunu var açılmıyor diye aldığım telefonun yazılım sorununu Zenex hocam sayesinde halledip telefonu açtıktan sonra ekranın çalışmadığını fark ettim. Bi telefoncuya götürdüm ve ekran aldım ama aynı zamanda telefonun şebeke anteni kopuk sensörün arızalı ve kamerada bağlanılamıyor hatası aldığını öğrendim. Bunun maliyeti ne kadar olucak bana ekrana 1k verdik. Yardımcı olabilecek var mı ?

Harun Mert

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HMYılm
Cihazım
Mi 9 se
Meslek
Mimarlık
Konular
9
inşallah telefon telefon pasaport kayıtlıdır
zaten sıfırı kaçak 1600 tl ye bulunabiliyor

Oyla:

Harun Mert

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HMYılm
Cihazım
Mi 9 se
Meslek
Mimarlık
Konular
9
tam olarak yardımcı olamayacağım ama çalışmayan ön kamera ise tahminimce o üç parçanın aynı flex üzerinden anakarta baglı oldugunu düşünüyorum ( çogu telefonda bu şekilde ) ama senin için biraz araştıracagım
şuan tahminim işçilik falan 100-150

Oyla:

lillarv0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam olarak yardımcı olamayacağım ama çalışmayan ön kamera ise tahminimce o üç parçanın aynı flex üzerinden anakarta baglı oldugunu düşünüyorum ( çogu telefonda bu şekilde ) ama senin için biraz araştıracagım
şuan tahminim işçilik falan 100-150
Kamera şöyle çalışmıyor kamera uygulamasına girdiğimde bağlanılamıyor diyor ve wp insta snap gibi hiç bir uygulama çalışmıyor. Sorun sanırım donanımsal

Oyla:

Harun Mert

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HMYılm
Cihazım
Mi 9 se
Meslek
Mimarlık
Konular
9
anladım zor gibi görünüyor yedek parçalara aliexpress üzerinden bile zor ulaşılıyor keşke kaçak sıfır bitane alsaydın başına dert almışsın

Oyla:

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Kamera şöyle çalışmıyor kamera uygulamasına girdiğimde bağlanılamıyor diyor ve wp insta snap gibi hiç bir uygulama çalışmıyor. Sorun sanırım donanımsal
Twrp ile orj Fastboot romundan persist dosyasını flaşla bakalım yazılımsal olabilir
imei repair yapan şahıs dosyaya zarar vermiş olabilir

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam geçmiş olsun. Ama cidden yazık olmuş o paraya sıfır alırdınız hocam.

Oyla:

SametC

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet Çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
3
Bütün parçalar bozuk ise muhtemelen anakart çıkışları yanmıştır. Bence hiç uğraşmayın, ekranı 800 TL ye 2. el satın ve 0 bir tane satın alın. Veya başka model bakabilirsiniz Mi 9T , RN 8 Pro güzel seçenekler.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lillarv0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
8
Twrp ile orj Fastboot romundan persist dosyasını flaşla bakalım yazılımsal olabilir
imei repair yapan şahıs dosyaya zarar vermiş olabilir
Cihazı Zenex Hocama gönderdim, güveniyorum kendisine daha önceden de yardımcı oldu. Umarım Bu sorunda hallolur.
Bütün parçalar bozuk ise muhtemelen anakart çıkışları yanmıştır. Bence hiç uğraşmayın, ekranı 800 TL ye 2. el satın ve 0 bir tane satın alın. Veya başka model bakabilirsiniz Mi 9T , RN 8 Pro güzel seçenekler.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakalım eğer dediğiniz gibi olursa bende öyle yapmayı düşünüyorum. Yaptık bi hata gittik ekran aldık başka masrafı yok diye. Bir ton masraf çıktı. Bu arada dediğiniz iki telefonuda kullandım. Mi9t hayli hoş ve güzel fakat 1800-1900 fiyatlar pahalı geldi diye almadık. :) Şimdi çıkan masrafa bak :D Evdeki hesap çarşıya uymadı yani. Hayırlısı olsun.

Oyla:
Üst Alt