Soru Mi 9 SE Tavsiyesi

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Herkese merhaba arkadaşlar, garantisiz Mi 9 SE almayı düşünüyor bir arkadaş, malum yöntem ile kayıt yapılacak. Bir yasa çıkmıştı sanırım, şu an alsak malum yöntemle kayıt yapsak sorun çıkar mı? Eğer sorun çıkacaksa internetten almayı düşünüyor. Az önce Semers ile konuştum, 8 kez okuduklarını ama hâlâ anlamadıklarını söylediler. Yasanın durumun nedir, bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.

Yusufmi9se

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
9
Hocam bahsettiğiniz malum yoldan aldım cihazı garantisiz kayıtlı şekilde şuan 1 ay oldu ve bi sıkıntı çıkmadı

Oyla:

Burak0635

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
2
Hocam neden se ? SE cihazlar tamamen Çin'e uyumludur. Ben tavsiye etmem. Ucuza kaçayım derken tüm cihaz çöp olabilir. Ayrıca Devlet artık pasaport kopyalama konusuna cezalar getirecek. Hatta resmi evrakda sahtecilik, kaçakçılık, bir çok ağır suçlara giriyor. Telefon için kendinizi riske atmayın bence.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Bu satıcıdan alın,kullanın...

Oyla:

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam neden se ? SE cihazlar tamamen Çin'e uyumludur. Ben tavsiye etmem. Ucuza kaçayım derken tüm cihaz çöp olabilir. Ayrıca Devlet artık pasaport kopyalama konusuna cezalar getirecek. Hatta resmi evrakda sahtecilik, kaçakçılık, bir çok ağır suçlara giriyor. Telefon için kendinizi riske atmayın bence.
Hocam Mi 9 SE Global pazara da sürüldü, yani salt Çin pazarı değil. Duruma göre Mi 9 da olabilir. Yasa hâlâ net değil, bu yüzden kararsız kaldı arkadaş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bahsettiğiniz malum yoldan aldım cihazı garantisiz kayıtlı şekilde şuan 1 ay oldu ve bi sıkıntı çıkmadı
Hocam, şu an alınsa sorun yok zaten, ama yasa ile sorun olabilir.

Bu satıcıdan alın,kullanın...
Ben almayacağım hocam, biriyle anlaşmış sanırım arkadaşım, mevzu şu: Yasa keskinlik kazandı mı? Yoksa gidip alacak, muallakta kalmak istemiyor diye bekliyor.

Alın kullanın bir şey olmaz.
Yasa hakkında bilginiz var mı hocam?

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Arkadaşım sen neye dayanarak mi 9se cihazlar tamamen Çin e uyumludur diyorsun anlamadım. Mi 9se Global cihazdır hiç şüphe niz olmasın.

Oyla:
Üst Alt