Soru Mi 9 SE Sipariş Verdim

pesturn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
meroooooo
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Bugün dükkana gidip yurt dışından sipariş edilmiş (avrupadan) imei kaydını dükkan kendisi yapacak 1900 tl'ye Mi 9 SE alacağım. Satıcı güvenilir ayrıca garantisi olmadığı için 6 ay içinde kamerası vs. bozulursa tamir edeceğini söyledi. Bu gün gidip alacağım telefonu elime aldığımda neleri kontrol etmeliyim? Bu telefonun kronik sorunları var mı ?
Güncelleme başlığı adı altında mı açmam gerekiyor bilmiyorum ama internetim olduğunda ne gibi güncellemeler yapayım ? Google Kamera gibi hangi uygulamaları yüklemeliyim ?

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Arkadaşım önemli olan telefonun global olması. Eğer satıcı gobal diyorsa sende güvenilir satıcı diyorsun o zaman sorun çıkmıyacaktır. Bendede aynı telefondan var ve beğenerek kullanıyorum. Yeni bir telefon henüz kronik bir sorunu nu görmedim. Güncelliceğin uygulamalarsa gogle chrome, google haritalar,youtobe,telefonun kendi uygulamaları olan müzik, video, hesap makinesi, dosya yöneticisi. Şimdiden hayırlı olsun diliyorum.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Telefon eline geçene kadar bu linki okuyup, göz gezdirebilirsin...

Xiaomi Mi9 SE

Ben hiç bir şey bilmiyorum,sudan çıkmış balık gibiyim dersen de bu linki okumalasin...

Önemli İpuçları

Oyla:

pesturn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
meroooooo
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşım önemli olan telefonun global olması. Eğer satıcı gobal diyorsa sende güvenilir satıcı diyorsun o zaman sorun çıkmıyacaktır. Bendede aynı telefondan var ve beğenerek kullanıyorum. Yeni bir telefon henüz kronik bir sorunu nu görmedim. Güncelliceğin uygulamalarsa gogle chrome, google haritalar,youtobe,telefonun kendi uygulamaları olan müzik, video, hesap makinesi, dosya yöneticisi. Şimdiden hayırlı olsun diliyorum.
Telefonun hakkında kısmında global yazıyor mu ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Görseli de bu, Cihaz hakkında global yazması önemli değil çünkü rom atılabiliyor Yes~~ Kutu da yazması da önemli değil onu da üretiyorlar :)

Ekli dosyalar

• BNA_20190726_075004.jpg
    BNA_20190726_075004.jpg
    2,7 MB · Görüntüleme: 10
Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Zaten imei atılmış cihazların kutuları orjinal olmuyor. Kendileri imal etmiş mesela benim telefonun kutusunda telefonun rengi farklı yazıyordu. Allahtan kutudan çıkan şarj cihazı orjinal mi :)

Oyla:
Üst Alt