Yardım Mi 9 se sim kart sorunu

emcbobo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mi9 se
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.4
Telefon Modeli
Mi 9 se
Bootloader Kilidi
Kapalı
1 haftalık mi 9 se cihazım var daha imei atılmadı arada bir sim kart görünmüyor telefonu yeniden başlatınca düzeliyor daha önce başınsa gelen var mı ?

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
1 haftalık mi 9 se cihazım var daha imei atılmadı arada bir sim kart görünmüyor telefonu yeniden başlatınca düzeliyor daha önce başınsa gelen var mı ?
Simi diğer slota takıp deneyin. Sorun çıkmıyor ise 1.slotta sorun olabilir. Yada rom atıp deneyebilirsiniz.

Oyla:

emcbobo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mi9 se
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Simi diğer slota takıp deneyin. Sorun çıkmıyor ise 1.slotta sorun olabilir. Yada rom atıp deneyebilirsiniz.
Sim kart etkinleştirme diye bir şey varmış onu yapmadım onunla ilgili olabilir mi acaba

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0

cihazı aldığınız yere geri verin hocam. buna çok benzer bir sorun başka bir cihazda başıma gelmişti. birkaç ay sonra sim kartı hiç okumamaya başladı. umarım sizin sorununuz donanımsal değildir ama benim düşüncem donanımsal olma ihtimali yüksek. (elimde iki tane mi 9 se mevcut birinde global sürüm diğerinde eu beta kurulu. ikisinde de öyle bir sorun yok)

emin olmak için fastboot ile temiz kurulum yapın deneyin eğer sorun devam ederse uğraşmayın.

Oyla:

emcbobo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mi9 se
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazı aldığınız yere geri verin hocam. buna çok benzer bir sorun başka bir cihazda başıma gelmişti. birkaç ay sonra sim kartı hiç okumamaya başladı. umarım sizin sorununuz donanımsal değildir ama benim düşüncem donanımsal olma ihtimali yüksek. (elimde iki tane mi 9 se mevcut birinde global sürüm diğerinde eu beta kurulu. ikisinde de öyle bir sorun yok)

emin olmak için fastboot ile temiz kurulum yapın deneyin eğer sorun devam ederse uğraşmayın.
Sık sık yapmaya devam ederse iade edeceğim

Oyla:

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
32
Ben 30 nisan dan beri kullanıyorum etkinleştirme felan yapmamıştım son 15-20 gündür yapmaya başladı, eğer çözümse bende yapıyorum hemen

Oyla:

vahdettin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vahdettin
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Aynı sorun Mi 9 da benimde başıma geldi çözüm arıyorum

Yardım - Mi 9 sim kart yok sorunu
merhaba buldunuzmu cözüm aynı sorun bende de basladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 30 nisan dan beri kullanıyorum etkinleştirme felan yapmamıştım son 15-20 gündür yapmaya başladı, eğer çözümse bende yapıyorum hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:
Üst Alt